Drew McIntyre komoly figyelmeztetésben részesítette a Main Roster tagjait

Néha egy-egy tweet-bejegyzéssel is magadra irányíthatod a reflektorfényt. 

Drew McIntyre pedig az ékes példája ennek. A flagship show feltörekvő sztárja a TakeOvert követően ragadt billentyűzetet, s vázolta a helyzet állását a kollégák számára.

Javaslom a RAW rosterének, hogy vessenek egy pillantást a ma esti Takeoverre. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy elég keményen dolgoztok-e, és valóban rászolgáltok-e arra, hogy a világ vezető rosterének tagjai legyetek. Ha a válasz nemleges, érjen fel ez a Takeover egy ébresztőjellegű üzenettel a pozíciótokra törő tehetségek részéről.. persze csak ha előtte ki nem iktatunk titeket Dolph-val. 

4 című bejegyzés “Drew McIntyre komoly figyelmeztetésben részesítette a Main Roster tagjait” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. En kicsit hiteltelennek erzem Drew szavait. Olyantol nem varnad ezt akit egyszer mar kirugtak innen. Nem volt valami nagy asz. Mondjuk, bescsuletere legyen mondva, hogy gyakorolt, osszeszedett olyan fizikai es technikai attrobutumokat, aminek segitsegevel visszatalalt oda ahonnan menesztettek egyszer.

    Kedvelés

  2. Nem a tehetséges rosterrel van baj hanem a szégyenletes és siralmas kreatívokkal illetve a főbolonddal vince-el aki lemerem fogadni hogy a lashley sami legrosszabb szegmenseket ő írta…..
    Ott a takeover meglehet nézni hogy hhh hogy építi fel a semmiből az újabbnál újabb sztárokat és milyen feudok meg meccsek vannak…..
    #triplehforpresident

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s