Fight forever!

Valami egészen elképesztőnek lehettünk a tanúi múlt éjjel. 

Tommaso Ciampa és Johnny Gargano tökélyre fejlesztették a maguk kis történetét, amely több, mint egy éve húzódik már.

Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy New Orleans után Chicago-ban is megkapták a főeseményt, vagyis képesek voltak leszorítani a rendre főeseményt kapó NXT Championshipet.

Epekedve várták a rajongók ennek a két srácnak az újbóli csatáját, amely a No DQ után Street Fightot jelentett. Tudtuk, hogy mágiát fogunk látni. Hidegrázós pillanatokból sem volt hiány, az pedig, amikor megelevenedett az egy évvel ezelőtti heel turn kontrája és Gargano levetette magát Ciampa-val az asztalra; mesteri volt. Johnnynak azonban nem volt elég ennyi. Magával ragadták az érzelmei, amelyek végül megpecsételték a sorsát. Hiába bilincselte meg és zúdította Superkickek tömkelegét Ciampa-ra, riválisának elegendő ideje maradt az utolsó tartalékok mozgósításra annak köszönhetően, hogy a túlbuzgó hivatalnokok reflektorfényt kaptak. Gargano leküzdötte őket, ám miközben visszatért volna a ringbe, Ciampa elkapta és DDT-t adott neki a ringdeszkára.

Gargano-t úgy kellett összekaparni az Allstate aréna padlójáról, mint egy évvel ezelőtt. Ciampa nevetett a végén, s ez minden bizonnyal egy harmadik meccshez vezet majd valamikor. Talán Brooklynra, talán Los Angelesre..

Tényleg hihetetlen, amit ez a két srác a szemünk elé tárt az utóbbi években. Valami olyasmit hoztak létre történetben, amelytől aligha volt jobb az utóbbi években, hovatovább, olyat, amely versenyre tud kelni a NJPW által prezentált Kenny Omega-sztorival.

Mindezt úgy, hogy a valóéletben a legjobb barátok. De el tudták velünk feledtetni.

Lassan de biztosan odajutunk, hogy Ciampa és Gargano megkerülhetetlen tényezői lesznek a WWE-nek. Olyanok, akiket nem lehet csak úgy tönkrevágni és elherdálni. Ettől függetlenül, bárcsak mindörökké az NXT-ben maradnának. Bárcsak örökké tartana a csatározásuk..

Jó, persze nem lehet mindenki az a bizonyos SRÁC, és nem lehet mindenki WWE World Heavyweight Champion, de akkor is.. Akik ilyen szintű előadást képesek huzamosabb ideig produkálni, azok többet érdemelnek, mint hogy előbb-utóbb Roman Reigns vacsorái legyenek.

Tommaso Ciampa talán külön kiemelendő. Nem pusztán azért, mert hosszútávon ő lehet a legnagyobb esélyes az NXT Championshipre (Blacket legyőzve), hanem azért is, mert őt egyszer már elbocsátották a cégtől. Képes volt új alapokra helyezni magát, rácáfolni munkáltatója egykori döntésére, és napjaink egyik kulcsfontosságú előadójává válni – úgy, hogy túlesett egy nem hétköznapi sérülésen, amely elvett egy évet a karrierjéből.

Ciampa behúzhatja a harmadik meccset, utána pedig célba veheti a koronát. Gargano hamarabb érkezhet meg a Main Rosterre, s remélhetőleg többre lesz hivatott a 205 Live-nál.

2 című bejegyzés “Fight forever!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Eszméletlen meccs volt. Egyetértek azzal, hogy ezt annyira jól felépítették, hogy main rosterre kerülve ha elherdálnák őket, azzal hatalmas csalódást okoznának mindenkinek.

    205 Live-nál elnézném őket, oda ugyis durván kellenek a húzónevek mert jelenleg senki miatt nem érdemes számomra nézni. Gargano, Ciampa, Ricochet, Dream, mind a 4-üknek oda kéne menni szerintem és elég brutál rostert lehetne összerakni ott.

    Kedvelés

  2. Sajnos a main roster kreatívjai eltudják rontani…..ez kb egy owens sami viszály és hát látjuk mit kezdtek velük…..owenssel még csak csak bár mostanában az is szomorú amit meg samivel csinálnak amióta fennt van a mainrosteren……hát siralmas és többet érdemelne….úgyhogy remélem garganoek meg egy ideig a kreatívilag biztonságos nxt-ben maradnak

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s