WWE Money in the Bank 2018. – Összefoglaló

Véget ért a többé-kevésbé várt esemény is.


KICKOFF


MAIN SHOW

ADÁSOKAT DIREKT NEM ÁGYAZUNK BE LETILTÁSOK MIATT, ÍGY A SZOKÁSOS OLDALUNKON A LINKRE KATTINTVA VISSZA TUDOD NÉZNI TELJES EGÉSZÉBEN AZ ADÁST HD MINŐSÉGBEN! JÓ SZÓRAKOZÁST!

Daniel Bryan vs. Big Cass

A kissé várt küzdelem papírformának alakult, Daniel Bryan megszerezte a győzelmet a legújabb mozdulatát alkalmazva. Cass elindult azon a bizonyos lépcsőn lefelé.


Bobby Lashley vs. Sami Zayn

Papírforma, nem volt nehéz dolga a Dominátornak.


Seth Rollins (c) vs. Elias – Intercontinental Championship

Azt kaptuk amit vártunk. Egész jó meccs a felek között, ám még Elias nem érett meg arra a bizonyos pontra. Rollins egy fordítást követően megszerezte a győzelmet, ám szerintem koránt sincs vége kettejük útjának.


Women’s Money in the Bank Ladder Match

A hölgyek küzdelmében vártuk a meglepetést és az is lett.. Nem jött a várva várt Becky Lynch győzelem, ugyanis Alexa Bliss időben kapcsolt és kivonta a forgalomból az Ír-lányt, ezzel pedig megszerezte azt a bizonyos szerződést..


Roman Reigns vs. Jinder Mahal

A közönség teljes mértékben leszarta a meccset, jöttek a chant-ek.. (“This is Awful, CM Punk, Lets Go Cena, Cena Sucks”) és társai. Papírforma, Roman Reigns megszerezte a győzelmet. Azt még meg kell hagyni, hogy Jinder Mahal rendívül jól teljesített!


Carmella (c) vs. Asuka – SmackDown Womens Championship

Jajj……. Az előzetes híreknek megfelelően visszatért Carmella kisasszony rég nem látott kiskutyája, James Ellsworth és főszerepet játszott. Asuka ruhában és maszkban érkezett ez pedig pont elég volt a bezavaráshoz amivel vereséget szenvedett a Holnap Császárnője..


AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura – WWE Championship – Last Man Standing Match

Kettejük már sokadjára harcoltak egymással, a győzelem végül Styles zsebébe került a Phenomenal Forearm-ot értékesítve egyenesen a kommentátor asztalra! Nakamura képtelen volt lábra állni, győztes és továbbra is WWE Világbajnok, AJ STYLES!


Nia Jax (c) vs. Ronda Rousey – RAW Womens Championship

A küzdelem tökéletes volt, ám érkezett az újdonsült Mrs. Money in the Bank, azaz Alexa Bliss. Beavatkozott a meccsbe és ez DQ-t eredményezett, innentől nem volt nehéz dolga – beváltotta a táskát és megnyerte a világbajnoki címet, ötszörös világbajnokunk van…. Sokk, bullshit, káosz.


Men’s Money in the Bank Ladder Match

A srácoktól csak jót várhattunk, és mondjuk nem is panaszkodhatunk. A New Day-es srácoktól Kofi lépett ringbe, a végjátékban pedig ő is volt főszerepben. Kidőlt mindenki, maradt Strowman, Bálor és Kofi. A nagyembert többször próbálták lenyomni, ám nem jártak sikerrel.. BRAUN STROWMAN MEGSZEREZTE A TÁSKÁT, VIGYÁZZ LESNAR!!


THE END, végre. Érkezik a RAW.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s