A millió dolláros kihívás – érkezik a WWE 2K19!

Hivatalos! Mint arról a tegnapi nap folyamán már röviden beszámoltunk, a SmackDown Live Szupersztárja, a jelenlegi WWE Champion AJ Styles kerül az idei WWE 2K19 videojáték borítójára.

A sajtótájékoztatót Corey Graves nyitotta meg, aki egyből Styles felkonferálásával kezdett. De előtte elismerte, hogy rengeteg hanganyagot vettek fel tőle a játékhoz, ám nem csak mint kommentátor, hanem mint pankrátor is jelen lesz az idei játékban.

Majd Styles folytatta, “Soha ne mond, hogy soha” és lerántotta a leplet a játékról, amelynek a borítóján már ő volt látható.

Az éves szinten jelentkező játék idén október 9-én kerül a boltok polcaira és PlayStation 4, Xbox One és PC változatokban lehet majd megvásárolni. Sajnos idén a Nintendo Switch tulajdonosoknak ebből kimaradnak, hiszen tavaly elérhető volt a játék az ő konzoljukra is.

Az eredeti változat mellett a játékot további két csomaggal is beszerezhetjük. A WWE 2K19 Deluxe Edition-ben egy Season Pass és egyéb DLC lesznek, a WWE 2K19 Collector’s Edition-ben minden ami a Deluxe-ban, illetve egyéb ritka dolgok.

De itt nem áll meg a dolog, hiszen érkezik egy WWE 2K19 millió dollár kihívás is azaz a WWE 2K19 Million Dollar Challenge.

Ez a kihívás pedig arról szól, hogy a végén a legjobb játékos AJ Styles-szal mérheti össze a tudását, és ha sikerül győznie – 1 millió dollárt nyerhet.

Aki esetleg kedvet érez ahhoz, hogy jelentkezzen a következő dolgokat kell végrehajtania:

  • Sikeresen be kell fejezni az új to-be-announced módot
  • Egy videót kell készíteni arról, hogy letudják győzni AJ Styles-t a játékban

A jelentkezők közül 4 embert fognak kiválasztani, akik egymással mérik össze tudásukat, a győztes pedig AJ Sytles-szal fog megmérkőzni. Ha győz, akkor 1 millió dollár üti a markát.

Sajnos a feltételeket is közölte a 2k, amelynek mi magyarok nem fogunk örülni, hiszen a játékban az 50 tagállam mellett Ausztrália, Belgium, Kanada (kivéve Quebec), Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Írország, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland Portugália, Szingapúr, Spanyolország és Svájc vehetnek részt.

A játék október 9-től 31-ig tart majd.

2 című bejegyzés “A millió dolláros kihívás – érkezik a WWE 2K19!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon kedvelem stylest de sajnos be kell látni hogy az övre és rá is jó hatással lenne ha kicsit külön lennének…..az övnek jót tenne ha kicsit másnál lenne stylesnak meg ha kicsit kreatívabb dolgokat kapna de legalább most úgy tűnik nem nakamura lesz megint ami pozitív már bár sajnálom mert ezzel a heel karakterrel simán megérdemelte volna

    Kedvelik 1 személy

    1. Ha Stylest megint összeengednék a Clubbal az nem lenne rossz persze csak öv vesztés után aztán jöhetne a BAR, Sanity, BB és az SD többi csapata akikkel remek meccseket tolhatnának.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s