Big Cass kirúgásának oka!

Ha szeretnénk gyorsan letudni a sztorit csak annyit mondanánk el a történetről, hogy Vince McMahon rendkívüli meetinget hívott össze a SmackDown előtt, majd kirúgta Big Cass-t.

A Wrestling Newsletter-en már beszámoltak róla, miszerint a kirúgás nem Cass kérésére történt. Sőt Cass-t a műsor kezdete előtt behívatták egy meeting-re, és azonnali hatállyal kirúgták.

Cass-nak rengeteg problémája volt a színfalak mögött, és a hírek szerint az utolsó csepp a pohárba akkor került, amikor hetekkel korábban kifejezett tiltás ellenére is eltért az előre megírt forgatókönyvtől és ütlegelni kezdte a Bryan hasonmást.

Később a Pro Wrestling Sheet számolt be arról, hogy milyen balhéba keveredett a WWE turnébuszán. Cass a busz mellék helységét használta, amelynek beragadt az ajtaja. Cass azt hitte, hogy szórakoznak vele, és miután jó pár percet töltött bent úgy döntött kirúgja az ajtót. Innentől kezdve, aki a WC-t szerette volna használni ajtó nélkül kellett, hogy elvégezze a dolgát.

A Sports Illustrated pedig arról is beszámolt, miszerint Cass az egész EU turné alatt ivott, és rengeteg probléma volt a viselkedésével.

Amikor egy sztár kirúgnak a szervezettől, akkor a WWE mindig sok szerencsét kíván nekik a jövőben. Ezt most nem tették meg, mint ahogy korábban Enzo esetében sem.

Cass 2011 óta volt a WWE alkalmazottja és a karrierjét a Florida Championship Wrestling-nél kezdte meg. 2016-ban került az NXT-be, majd később a Raw-ra. Miután heel turn-t vett hatalmas Push-ban akarták részesíteni, de a térdsérülése miatt ez elmaradt.

5 című bejegyzés “Big Cass kirúgásának oka!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. nem értem miért húzták ilyen sokáig
    a képernyőn nulla és ezek szerint a háttérben is egy rohadt alma volt

    Kedvelés

  2. Emberileg sajnálom de mint pankrátor nem kar érte….sőt kicsit örülök is mert helyette hátha olyan kap lehetoseget aki megérdemli és tud teljesíteni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s