Szorítja az idő a WWE-t Lesnar miatt!

Nagy esély mutatkozik arra, hogy Borck Lesnar következő meccse az utolsó lesz a WWE kötelékeiben és soha többet nem lép a szervezet ringjébe.

Úgy tűnik, hogy nem mostanában fogjuk látni a WWE leghosszabban uralkodó bajnokát, hiszen a soron következő Extreme Rules gálára sem került meghirdetésre. Sőt inkább egy meccset fogunk látni, ahol azt a személyt kapjuk meg, aki majd nagy eséllyel a SummerSlam-en szembenézhet vele.

Nem titok, hogy Lesnar a UFC ajtajában áll, és kopogtatnia sem kell ahhoz, hogy beengedjék. Ezzel egyidejűleg ketyeg az órája is, hogy átessen az USADA dopping tesztjén, de addig még biztosan láthatjuk legalább egyszer a WWE ringjében.

Természetesen ezzel egyidejűleg a WWE-nek is lépnie kell, hogy még azelőtt bekerüljön egy meccsbe, hogy a UFC-s igazolása hivatalossá váljon.

Az Extreme Rules-ról való kimaradása pedig egyértelmű jel arra, hogy Brock Lesnar az utolsó meccsét a SummerSlam-en vívja majd meg. Továbbra is fennáll a lehetősége annak, hogy némi szerződéshosszabbítással a szervezetnél marad. Ám azzal a lépéssel, hogy Braun Strowmannek adták a Money in The Bank-et, bármikor megfoszthatják a címtől Lesnar-t.

6 című bejegyzés “Szorítja az idő a WWE-t Lesnar miatt!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. hány évig fogják még Lesnarral szopatni a népet? A másik oldalról meg Brock simán aláír ezeknek így BÁRMIT. Ennyi melóval nem nehéz bajnoknak lenni….

  Kedvelés

 2. Ha veletlen elengedik a ufc-be az övvel a vállán az lesz az a pont ahol rájuk gyújtja a közönség az egész kócerájt és mennek roh-t meg njpw-re nézni……

  Kedvelik 1 személy

 3. Lesnartől kötve hiszem hogy az money in the bank táskával fogják megfosztani meg ahhoz ringbe is kéne lépnie amit nem sűrűn tesz meg.

  Kedvelés

 4. Ugyan, a wm en is mindenki azt hitte hogy az a meccse lesz az utolsó erre tessék, szerintem maradni fog, bár ne legyen igazam.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s