Ki veheti át a WWE irányítását Vince visszavonulása után?

Vince McMahon 1982 óta vezeti a WWE-t. Sokkal régebb óta, mint, hogy a legtöbb olvasónk megszületett volna – beleértve jómagamat is.

Vince rengeteget tett a professzionális pankrációért, nem mellesleg az aranytojást tojó tyúkjáért – a WWE-ért. Legfőképpen akkor, amikor megkötötte az 1 milliárd dolláros szerződést a FOX-szal.

De ő alkotta meg a WrestleMania-t is, ő vásárolta fel az ECW-t illetve a WCW-it. Egy olyan utat járt be amire senki soha többé nem lesz képes.

Jim Ross nemrégiben a Business Insider vendége volt, hol egyértelművé tette, hogy annak ellenére, hogy Vince már 72 éves Ő úgy véli, a szervezet első ember nem mostanában fog távozni a posztjáról. Vince rengeteget tesz az egészsége érdekében. Rengeteget edz, és makk egészséges. Vince az a szikla, amelyre annak idején a mai WWE alapjait felhúzták és annak ellenére, hogy sokan negatív kritikával illetik, a WWE egy remek cég.

Ross természetesen arról is nyilatkozott, hogy véleménye szerint ki is lehet majd az a személy aki átveheti a produktum irányítását azután, hogy Vince visszavonulni lesz kénytelen.

“Úgy vélem, ha tippelnem kellene, de ez kifejezetten csak egy tipp lesz Paul Levesque lesz Vince utódja. Úgy vélem, hogy Vince már rengeteg féle képen erre készíti Őt fel. Mindig is tudtuk, hogy Ő különbözik a többiektől. Tanulékony volt, és mindig normális volt a viselkedése. Nem ivott. Nem drogozott.”

Trile H már így is rengeteg hatalommal bír a szervezeten belül, nem mellesleg a Live Event-ekért és a kreatív csapat munkájáért is ő felel. Ezen felül egyes egyedül ő irányítja az NXT-t, és a 205 Live-ot. Ezek a műsorok pedig magukért beszélnek.

Ti mit gondoltok, Triple H jó irányítója lenne a szervezetnek?

 

3 című bejegyzés “Ki veheti át a WWE irányítását Vince visszavonulása után?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Marahdatna ,csak pár dologból ki kellene tiltani, pl sztorik,supermanek fejlesztése ( Brock, Roman…) ,hogy abszolút ne lehessen beleszólása ezekbe. Legalább meg kéne próbálni fokozatosan átadni Tripla Hának, vagy másnak akár, külön embernek…

  Kedvelés

 2. Vince tette naggyá a WWE -t ,de ma már rajongók fordulnak el miatt és ez látszik meg a egyre gyakrabban gyenge nézőszámokon. Ugyanaz a probléma vele mint Bernievel volt az F1 -ben, megváltoztak a nézői igények és ezt már a kora miatt nem tudja követni.
  A két fő show vezetését is el kellet volna engednie úgy 2011 -ben mert már Punk pipe bombjában benne voltak a mostanra akuttá váló problémák. Az látszik bizonyos szintig hallgat Levesquere , így lehet main rosteren Bray vagy Owens, ugyanakkor hiába vannak ott az új generációs előadók, ha megfojtja a terméket a “kreatív” döntéseivel. Az öregnek visszavonulva a napi operatív munkától, csak a stratégiai döntésekre kellene fókuszálnia, mert abban még mindég zseniális (wwe network, NXT, 205 Live).
  Kétségtelen Paul a legalkalmasabb utódjelölt, az NXT -vel már bizonyított, jó érzékkel választja ki a potenciállal rendelkezőket, ért a sztoriépítéshez és elég karizmatikus, hogy képviseljen egy ilyen brandet.
  Persze Punk elmondta szerinte mikor fog megtörténni, én azért bízom benne ez előbb fog változni, ha más nem talán egy a fentiekből fakadó gyenge pénzügyi év réveszi McMahont.

  Kedvelés

 3. Összetenném a két kezem ha olyan meccsek feudok ppv-k lennének a main rosteren mint az nxt-ben…….mert hunter a semmiből képes szupersztárokat létrehozni szóval menne neki a szupersztárrá válás utáni egyengetés is
  #triplehforpresident

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s