Miért vesztette el Seth Rollins az Intercontinental Championship-et?

Rengeteg rajongó úgy vélte, Seth Rollins a hétvégi Money In The Bank gálán elveszti majd az Intercontinental Championship-et, ám mégis megvédte azt. Majd a legnagyobb meglepetésre egy nappal később a Raw-on elvesztette azt Dolph Ziggler ellen.A rajongók többsége szívesebben látta volna Elias-t, mint az új bajnokot. Igaz, hogy mindenki szereti a “King Slayer”-t, de sokan kíváncsiak lennének, vajon Elias milyen sikerekre képes az övvel a derekán, és nagy eséllyel ezen a ponton jön el a zenész ideje.

Nos egyes hírek szerint a szervezet úgy látja, hogy itt az ideje annak, hogy Elias babyface legyen, hiszen a rajongók olyan mértékben mögötte állnak, amit maga a szervezet sem remélt volna. Így kezdi értelmét nyerni az a tény, hogy Elias nem nyerte meg a címet.

A héten ugyebár a RAW General Manager-e Kurt Angle bejelentett egy multi-man meccset az Extreme Rules-ra, amelynek a győztese majd esélyt kap a Universal Championship-re. Rollins képességeit figyelembe véve, neki ebben a mérkőzésben van a helye.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rollins nagy eséllyel a nyár folyamán Lesnar-al kezdhet majd viszályba, és ez a címvesztés ennek lehet a kezdete. A meccs pedig a SummerSlam-en következhet be. De természetesen folytatódhat a Reigns Lesanr viszály is.

De térjünk vissza az eredeti témához, tehát miért Ziggler, és nem Elias? Ziggler nagy eséllyel a sokk miatt lett kiválasztva a győzelemre, hiszen mint fentebb írtuk, mindenki Elias győzelmét várta. Azon se lennénk meglepődve, ha a jövő heti adáson Elias Rollins védelmére érkezne a ringbe Ziggler és McItyre ellen.

Egy gondolat a(z) “Miért vesztette el Seth Rollins az Intercontinental Championship-et?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s