Batista távol a visszatéréstől?

Miközben Batista elég hangosan kampányol egy utolsó WWE-s pályafutásért, a PWInsider már arról számolt be, hogy a szervezetet egyáltalán nem érdekli a Galaxis Őrzőinek sztárja!

Batista több alkalommal egyértelművé tette, miszerint készen áll a visszatérésre, nem mellesleg Triple H-el szeretne viszályba kerülni. Ennek ellenére a WWE-t nem igazán izgatja a korábbi világbajnok.

Korábban felröppent a hírt, amit maga Batista állított, miszerint jó eséllyel pályázott Ronda Rousey csapattársának a Wrestlemaina 34-re. Csak később tudta meg, ami meglepetésszerűen érte, hogy Kurt Angle kapta meg a lehetőséget. Azóta több alkalommal próbált kapcsolatba lépni a szervezettel, de ez eddig semmilyen választ nem kapott. Sőt!

Elmondása szerint a WWE egészen odáig jutott, hogy már válaszra sem méltatja. Soha nem hívják vissza, de még egy SMS-t sem kap tőlük válaszként.

“Küldtem egy SMS-t Hunter-nak, hogy ‘Hej mi a helyzet, nem tudom mik a lehetőségek jelenleg nálatok, de bármi érdekelne. Aztán igazából soha nem válaszoltak. Most meg már egyáltalán nem is lépnek velem kapcsolatba” – Hangzott el a 106.7 The Fan műsorában.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a WWE nem kér Batista szolgálataiból, de majd meglátjuk, hogy alakul ez a WrestleMania időszakára.

2 című bejegyzés “Batista távol a visszatéréstől?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hát az utolsó visszatérése az evolution egyesülését leszámítva borzasztó volt és igen nem mondom hogy hu de jó lenne még egy pankrátor de a visszavonulás előtt simán kaphatna egy ilyen öv nélküli feudot hunter ellen aztán meg hall of fame…..De egy biztos nem ilyen bánásmódot érdemelne főleg hogy sokkal többet tett le az asztalra karrierje alatt mint lesnar ő mégis bajnok vele meg szóba se állnak……

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s