Drága buli lesz az ausztrál gála!

Nem semmi árakkal kell számolnia azoknak, akik a ausztráliai WWE Super Show-Down-on szeretnének jelen lenni!

A nemrégiben nálunk is megtartott Live után tudjuk, hogy mik is az árak. Igen-igen itt azért nem akkora nevek voltak, mint Ausztráliában lesznek, és ennek megfelelően alakulnak az árak is. Jó eséllyel az elsődleges árak a WrestleMania kategóriájával versenyeznek.

Ted Dainty, aki a gála helyi promotere, már most elkezdte az október 6-kai műsor jegyértékesítést. Természetesen a normál jegyek mellett léteznek a megszokott VIP csomagok is. Így az árak a 25 dolláros alsó határtól egészen az 1050 dolláros felső határig terjednek. Azért ha egy család mind a három fiú gyermekét benevezi egy VIP élményre, elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Vajon megéri-e ennyit fizetni? Nos egy igazi rajongó talán nem is sokat fog rajta gondolkodni, hiszen a gála főeseménye egy The Undertaker vs Triple H mérkőzés lesz. Mellettük jelen lesz még AJ Styles, John Cena, Ronda Rousey, Shane McMahon, Seth Rollins, Roman Reigns, Shawn Michaels, Randy Orton, Alexa Bliss, Nia Jax, Charlotte Flair, Daniel Bryan, The Miz, Sasha Banks, Big Show, Bray Wyatt is.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s