A The Young Bucks WWE-s “kapcsolata” új szintre lépett!

Jelenleg a legjobb időket éljük, mint pankráció rajongók, hiszen a világ annyi helyéről érkezik hozzánk a tartalom, hogy azt sem tudjuk mit nézzünk meg!

Az a dolog, miszerint a WWE-n kívül nincs élet, és a sztárok sehol máshol nem lehetnek sikeresek teljesen a múlté lett. Erre az egyik legjobb példa a The Young Bucks, hiszen 0 WWE-s kapcsolattal hihetetlen magasságokba törtek, de az emberben akarva – akaratlanul is felmerül a kérdés, hogy vajon valaha is bekebelezi-e őket a szervezet.

Nemrégiben maga a WWE reklámozta az E3 megrendezésre került The Elite vs The New Day összecsapást, amit őszintén megvallva évekkel korábban el sem tudtunk volna képzelni. Mostanában a szervezet pedig egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy más szervezetek nevét nyíltan kimondják, és elismerjék a tevékenységüket. Egészen odáig mentek, hogy a Raw adásán már a TNA-t emlegették, a WWE Network-ön pedig az Impact Wrestling-ről beszélgettek.

Na de visszatérve az alaptémánkhoz, vajon eljött-e az ideje, hogy a The Young Bucks végre a WWE-hez igazoljon? Hiszen a szerződésük decemberben jár majd le, akkor pedig miért ne? Érdekesség, hogy a WWE hivatalos profilja (ami mindösszesen csak 386 felhasználót követ) elkezdte követni Matt Jackson-t. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért is olyan furcsa ez mégis? Nos, a WWE általában csak a saját sztárjait követi, illetve azokat a cégeket, akikkel üzlete van. Csak kivételes esetekben (UFC) követnek nem WWE releváns cégeket.

https://i1.wp.com/wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2018/06/WWE-Following-768x361.png

Kenny Omega szerződése januárban jár le, és februárban kerülhetne a WWE-hez. Vajon együtt érkeznek?

Egy gondolat a(z) “A The Young Bucks WWE-s “kapcsolata” új szintre lépett!” című bejegyzésnél

  1. Nagy pénzért, szerződésben kikötött övekért írjanak csak alá. Másképp beleszürkülnek , pedig így is a topon vannak

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s