Jeff Hardy új befejező mozdulatot használ!

Jeff Hardy az elmúlt 20 évben elég durva stílust használt ha a pankráció ringjébe lépett.

A WWE 24 speciális adásában kifejezetten Matt és Jeff útjára fókuszáltak, ami a WWE-hez vezette vissza őket. Bizony több olyan pont is volt, ami akkor egyértelműen arra mutatott, hogy nagy eséllyel egyikük sem tér már vissza a szervezethez, méghozzá a személyes gondjaik miatt.

Mindketten nagy árat fizettek a sikerért, és míg Matt az évek alatt visszább vett a tempóból, Jeff még mindig mint egy 20 éves olyan manővereket hajt végre. Tavaly például már a visszatérő meccsén a legmagasabb létráról vetette le magát a Swanton-nal.

Most úgy tűnik, hogy Jeff is lassítani kényszerült, és biztonságosabban jár már el a ringben, amit a leginkább a Live Event-eken vehettek észre a rajongók. Szinte egyáltalán nem használja a Swanton-t. Pesten mi még a szerencsések közé tartoztunk, hiszen itt ezzel fejezte be a meccset.

Remélhetőleg nem csak átmeneti dologról van szó, hiszen míg a Swanton gyönyörű mozdulat, szinte mind egyes alkalommal a fájdalmat lehetett leolvasni az arcáról.

A vasárnapi Live event-en már egy módosított Stunner-t használt, illetve egy splash-t mint befejező mozdulatot.

5 című bejegyzés “Jeff Hardy új befejező mozdulatot használ!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. a stunnert eddig is használta de viszont ez a splash teljesen felesleges, amugy birom a Twist of Fate-nek ezen változatát

    Kedvelés

  2. Hát a videó alapján ez kicsit béna de tény hogy át kell alakitani a moveset–ét mivel régen high flyer volt az egyik legjobb de az idő nem neki dolgozik és igen a régi mozdulatainál és úgy amúgy is látszik hogy mennyit is lassult már ami nem az ő hibája de muszáj alkalmazkodnia ehhez és akkor még jól fog kinézni az in-ringje csak ne azokat erősítse amiket tízen x éve csinált mert már nincs olyan állapotban

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s