Lesnar akár a UFC-be is magával viheti a Universal Championship-et?

Mint azt korábban megírtuk, a hétfői Raw adáson a WWE úgy döntött, hogy dobja a multi man mérkőzést az Extreme Rules-ra, amelynek a győztese Brock Lesnar-ral csapot volna össze a SummerSlam-en.

Mike Johnson a PWInsider Elite Audio adásán fejtegette a témát, és elmondása szerint esélyes, hogy Lesnar még csak meg sem jelenik a SummerSlam-en. Az egész gálát más látványosság köré építhetik

“Nem akarják elsietni Brock Lesnar következő címvédést. De lehet, hogy csak nem akarják használni. Lehet, hogy szerepelni fog a SummerSlam-en, ahogy azt az elmúlt pár évben tette. De az is meglehet, hogy más látványosságra helyezik a súlypontot. Lehet, hogy Ronda Rousey lesz az, de lehet más is. Vagy akár a WWE cím is szóba jöhet.”

Továbbá arról is beszámolt, miszerint fennáll a lehetősége annak is, hogy későbbi időponton szeretnék majd használni, hiszen nagy erőkkel készül a UFC-s visszatérésére is.

“Lehet, hogy a Survivor Series-re vagy a Hell in a Cell-re tartogatják? Elkezdtek felépíteni valamit Heyman-on keresztül, miszerint nincs olyan ember a rosteren aki megérdemelné, hogy szembenézhessen Lesnar-ral. Lehet, hogy máshova megy, hogy megfelelő ellenfelet kaphasson. Az is megeshet, hogy nem mostanában látjuk ismét Brock Lesnar-t. Lehet, hogy átigazol a UFC-be és megengedik neki, hogy magával vigye a WWE Universal Championship-et. Történtek már ennél furcsább dolgok is.”

12 című bejegyzés “Lesnar akár a UFC-be is magával viheti a Universal Championship-et?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ő meg nem nyert meccset (tisztán) miután bajnok lett
   Jericho nélkül az az uralkodás is borzalmas lett volna

   Finn 24 órája volt a legkevésbé csalódástkeltő

   Kedvelés

 1. Szerintem ezt már direkt csinálják, annyira meg akarják utáltatni Lesnar-t, hogy a közönség már bárkit elfogadna helyette, csak tűnjön már el, legyen az akár Roman (nem is egy embertől hallottam már, hogy inkább ő legyen mint Lesnar, szóval ha ez a taktikájuk, akkor beválik)

  Kedvelés

 2. Elmehet a p….ba a WWE is meg Lesnar is. Mèghogy nincs olyan aki megérdemelné,hát anyàd,a teljes roster megérdemelné,hogy ezt a f.szt leváltsa, a belüket dolgozzák ki hétről hétre ez a segg meg csak fekszik,azt ha úgy tartja kedve benéz azt szia. Szüntessék meg az övet, és Lesnart isis felejtsék el egy életre, ha meg nézőcsalogató kell,akkor ideje kreatívnak lenni kedves WWE,vagy adják oda Hunternek és minőséget is látunk.

  Kedvelik 1 személy

  1. Jó ideje már Hunter a kreatívok egyedüli góréja, tejhatalma van a sztorik felett, szóval ő is benne van abban a bizonyos szaros palacsintában 😉

   Kedvelés

   1. Szerintem tévedésben élsz, de ha tényleg így van akkor mellékelhetnél róla egy forrást 😀
    Hunter a 205 live és az NXT góréja nem a kreatívok egyedüli góréja, az Vince és ő szokott random meccs napon megváltoztatni kimeneteleket 😀

    Kedvelés

 3. Na elérkeztünk arra a pontra, hogy ez már nem is a szánalom, hanem a vicc kategória.
  Mi az, hogy nem akarják már leszedni azt a k**va övet erről a k**va ki**szott part timer g*ci senkiházi f*szkalapról?
  De most komolyan 😀
  Ezek lehet tényleg meg akarják dönteni az öreg smmartino rekordját, más magyarázat egyszerűen nincs.
  Vagy valaki mondja már el nekem, mégis mi a logika abban, hogy egy part timer ilyen sokáig és még kitudja meddig bajnok maradjon?
  A summerslam egy major ppv, ez a legnagyobb a wm után és ezen sem lesz megvédve az az öv, ami a wwe legfontosabb címeként van kezelve?
  heh?
  Hagynák hogy elvigye magával a ufc be, minthogy levegyék róla?
  heh?
  Akkor inkább töröljék el a francba, mert ez az öv a gazdájával együtt olyan, mintha nem is létezne.
  Szerintem braun sem fogja elvenni tőle.
  Jobb esetben a wwe bajnokon vált és megy a kékekhez, rosszabb esetben vált és bebukik.
  Bár ne legyen igazam.
  Bánná a fene hogy nem szerepel, de legalább ne adnának rá övet, akkor tőlem mehetne ahova akar, azt se bánnám ha vissza se jönne, valamiért nagyon megutáltam mióta bajnok lett, de lehet épp e miatt csinálják.

  Kedvelés

  1. Lehet az lesz a sztori Braunnal hogy lejár a beváltásra érvényes 1 év mert Lesnart nem sikerül megtalálnia addig sehol 😀 olyan még úgy sem volt hogy lejárt az idő rá

   Kedvelik 1 személy

 4. Ez tök jó csak az a baj hogy lesnar senkit nem érdekel az öv meg igen meg mondjuk az övfeudok úgyhogy az övet vegyék el tőle szépen ő meg mehet amerre lát mert ő lehet féléves látványosság de az öv nem az annak preztizse van vagyis volt vagyis hát ennek nem sok volt de ettől biztos jobb lenne bárkinél lenne……

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s