Törölve lett az Extreme Rules main event-je – Megakadt Lesnar szerződéshosszabbítása!

Az eheti Raw adást Kurt Angle nyitott és nem sokáig kertelt, hiszen elmondása szerint Brock Lesnar szerződéshosszabbításának tárgyalásai megakadtak, így törölni kényszerül az előre kiírt Extreme Rules pay-per-view-ra tervezett multi-man meccset.

Ez hatalmas meglepetésként érkezett és így szinte semmit nem tudunk mi is a következő terve a WWE-nek Universal Championship-pel.

Az egész lavinát Paul Heyman Facebook posztja indította el, ahol a WWE vezetőségét, illetve több sztár pocskondiázott.

A bejegyzés után Bobby Lashley volt az első, aki a Twitteren jelezte, miszerint Ő készen áll arra, hogy elvegye a címet Lesnar-től. Majd Őt Reigns követte, aki szintén meccset követelt.

A szópárbajt a “WWE Now” is feldolgozta, ahol Cathy Kelly arról számolt be, miszerint Paul Heyman azért borult ki a Facebook bejegyzésében, mivel a felek nem jutottak egyességre egy szerződéshosszabbítást illetően.

Természetesen vannak itt háttér információk is, amelyek értelmében az elsődleges terv a Roman Reigns vs Brock Lesnar a SummerSlam-en. De amikor Bobby Lashley megkezdte a tárgyalásokat a WWE-vel, állítólag az asztalra került egy Lesnar elleni viszály is. Ez értelmet adna a Twitter bejegyzésének, amiben meccset követel magának.

Na már most, vagy a WWE csinál remek munkát és tényleg ennyire titokban tudja tartani a valós indokokat. Vagy netalántán egyáltalán semmi nincs rendben, és azt sem tudják mit kezdjenek a hatalmas UFC-s pletykaáradattal. Meglátjuk az Extreme Rules pay-per-view után!

 

4 című bejegyzés “Törölve lett az Extreme Rules main event-je – Megakadt Lesnar szerződéshosszabbítása!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó kis promot írt le az öreg Paul. 😀 Brock addig hosszabbít, amíg nem Romannek kell leadnia az övet, vagy adnak neki annyit, amiért leadná.

  Kedvelés

 2. Elsőre beettem de ahogy ürült a tányér egyre viccesebb lett :”DD
  Elakadtak a tárgyalások mi ? (Persze lehet DE) Lesnar leszarja mi történik csak hízzon a számlája és pont most akadt volna el ez az egész amikor a WWE a Fox-al egy remek üzletet kötött és tele van ?
  Pár hete arról lehetett olvasni , hogy most a WWE mindent megtehet hisz a bevételei erősen “az égbe mentek” erre most Mr. Onlysuplexel nem tudnak megegyezni ?! :DD

  Kedvelés

 3. valaki meg tudná nekem magyarázni hogy Brock miért ér ennyit a WWEnek? a pankráció rajongóknak elege van már belőle és a pankráció világán túl azért nem túl ismert egy ember (oké UFC de azok még a pankrátorokhoz képest is ismeretlenek 1-2 kivétellel)
  nem egy Rock/Cena/Hogan/Batista hogy a világon mindenki tudja hogy ki ő és odakapcsoljon érte
  pláne még hogy vegyen network előfizetést

  szóval miért éri meg ez az egész balhé és pénz Vincenek?

  Kedvelés

  1. Ez amikor visszatért 2012 környékén akkor volt jó mert akkor kevés volt a hiteles pusztító és az újdonság erejével hatott…..csak aztán benne maradt ebben és már nagyon unalmas….főleg hogy nála az öv mert ha öv nélkül kéthavonta jönne és feudolna oke még jó is lenne mint anno hhh vagy cena ellen de így……ezzel pedig sok sok aktív és fénykorában levő pankrátort tesznek parkolópályára vagy ásnak el teljesen……én nem kedvelem annyira romant de már nála is jobb helyen lenne az öv mivel ottvan minden héten ppv-n és történne valami vagy legalább cserélődhetne a bajnok többször vagy bármi mert ettől bármi jobb lenne és kb kész vicc hogy a wwe behódol lesnarnak mintha nélküle nem lehetnének sikeresek vagy mintha nem jönne pótlás (strowman,sullivan)

   Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s