Aláírt már Rey Mysterio?

Mint az a tegnapi nap folyamán kiderült Mysterio lesz az extra karakter azoknak, akik előrendelik a WWE2k19-et. Ez rengeteg embert boldoggá tett, de ez nem jeleneti automatikusan, hogy Mysterio, és a WWE szerződést írtak alá!

Fontos kiemelnünk, hogy amikor egy szupersztár visszatér a videojáték kedvéért, akkor nem a WWE-vel, hanem a 2k-vel kötnek szerződést.

“Még mindig nem írt alá. Ezt már korábban megbeszéltük. Úgy vélem, hogy biztosan aláírnak. Ez már igazából csak a pénz, és időbeosztás kérdése amit mindketten megakarnak oldani. De Paul Levesque jelenleg nagyon elfoglalt.”
hangzott el a Wrestling Observer Radio adásán

Rey Mysterio remek formában van, és egyértelmű, hogy vissza akar térni. Továbbá arról is beszámoltunk, miszerint a Rey Mysterio Day ceremónián egy 3 éves szerződésről számolt be, ami jó előjel.

Egy gondolat a(z) “Aláírt már Rey Mysterio?” című bejegyzésnél

  1. Én nagyon örülnék neki….amikor anno elkezdtem nézni a wwe-t ő volt a kedvencem nem csak mert egy szimpatikus kisember hanem hogy az in-ringje mellett karizmája is van(a maszkosoknál wwe-en belül ez ritka) és a mic skill is rendben van neki…..és ha már nagy sztorikba nem is de midcard övek körül vagy tag övek körül szívesen látnám vagy akár menedzsernek egy két 205 live-os mellett vagy bárhogy szóval örülök neki főleg hogy a rumble-ön kiderült hogy kb élete formájában van kívülről…..úgyhogy jöjjön csak legalább kicsit feldobja a néha langyos adásokat (mondjuk inkább smacken lenne jo mert rawn így is annyi hülyeség folyik hogy jobban járna a kék oldalon )
    #619

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s