Brock Lesnar-nak péntekig van ideje dönteni!

Az Extreme Rules main event-jét meg kellett változtatni, mivel úgy tűnik, hogy némi problémába ütközött a dolog, hogy Brock Lesnar-t még egy meccsre rábírják!

Úgy tűnik a dologban több valóság van, mint sztori. Lesnar nagy eséllyel már gőzerőkkel készül a következő UFC-s harcára. Ez meg aztán végkép nehéz dolog, ha az ember még a WWE Universal Title-ét is a derekán viseli. Ezen ugye könnyen változtathatna a WWE, ám ahhoz Lesnar-nak ringbe kellene lépnie a szervezetnél, és itt jön az intrika.

Lesnar-nak péntekig van ideje, hogy átessen az USADA doppingtesztjein, amennyiben szeretne még idén a UFC-nél küzdeni. Jelenleg úgy tűnik, ez fontosabb neki bárminél, és akár úgy is dönthet, hogy nem lép már ringbe a WWE-nél.

“Egyszerűen fogalmam sincs mi folyik pontosan. Annyi viszont biztos, hogy szerződési viták léptek fel, mivel nagy eséllyel már csak 1 mérkőzésre van lehetősége. Egy mérkőzése van, ami nagy eséllyel a SummerSlam lehet. Nem igazán van további lehetősége Lesnar-nak. Ha viszont péntekig nem küldi el a tesztjeit az USADA-nak, akkor idénre elfelejtheti a UFC-t.” – Hangzott el a Wrestling Observer Radio adásán

Lesnar természetesen jövőre is ráérne a UFC ringjébe lépni ám a szervezet feltétlen szeretné, hogy még idén, decemberben harcolni tudjon.

Egyelőre csak várni tudunk, hogy meglássuk, Lesnar elvégzi a szükséges teszteket, de elég érdekes történések elé nézünk a következő napokban.

7 című bejegyzés “Brock Lesnar-nak péntekig van ideje dönteni!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ne felejtsük el azért MR M.I.T.B-sem
  Strowmannél van a táska szerintem Ő fogja be váltani a Táskát
  ő nem az a fajta hogy megvárja Míg valakit szét vernek Neki az nemszámít Ő is Ő Nyer 😀
  ez az oka hogy nemvolt a legjobb döntés neki adni a Táskát.
  Hát mindegy majd ki derül Be váltja e amíg le nem Jár XD

  Kedvelés

 2. Dana White azt mondta, hogy idén még mindenképp szeretné Brockot maguknál látni, eléggé pletykálják Miocic ellen és azt hiszem azt Brock is szeretné nagyon. Raw-nál mikor néztem a szegmenst egyből rámondtam, hogy work az egész, mert amit ennyire nyíltan kiteregetnek, hogy Brock számára nincs méltó ellenfél bla-bla az általában work. Most már viszont annyi hír jön ki, hogy ez nem is kamu stb, bár szerintem még mindig work, amit Heyman is írt az is az, de a szerződéssel kapcsolatban viszont tényleg galibák lehetnek. Reigns ellen nem feküdt le Lesnar a Mánián, nem tudom ha tényleg csak egy meccse maradt, nem tudom, hogy a WWE képes-e rávenni, hogy gyere már el a SummerSlamre kapj ki és húzz UFC-zni. Vince miatt félő, hogy Lesnar megint csak jól fog kijönni az egész sztoriból, de ha új szerződést kap és megint egész évben nála maradna az öv, az viszont egy hatalmas hiba lenne.

  Kedvelés

 3. Miért kéne rábírni egy meccsre? Leadatjak vele az övet aztán mehet amerre lát…..így a karaktere se sérülne (igaz ezzel az egész több éves beáldozások feleslegesek lesznek) de legalább lenne öv kiírnának rá egy fatal fourway meccset vagy a lashley roman győztese megkapja aztán ennyi

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s