2018 legalacsonyabb nézőszámát hozta a heti SmackDown!

A nézőszámok drasztikus csökkenése a heti adásokat sem hagyta érintetlenül. A WWE Smackdown Live példának okáért 2018 legalacsonyabb nézőszámát hozta össze!

Annak ellenére, hogy a műsort a Daniel Bryan vs. Luke Harper összecsapás zárta mindösszesen csak 2.135 millió nézővolt kíváncsi az adásra. Emellett visszatért Kane, és újra megalakult a Team Hell No is.

Sajnos a Raw nézettség is siralmas volt a maga 2.67 milliójával. Ezzel a számmal az év legalacsonyabb nézőszámú adásainak számát gyarapították.

Ez a szám azért is kétségbeejtő, mert a műsornak nem volt konkurenciája sem, hiszen se NBA, sem pedig NHL mérkőzést nem rendeztek hétfőn este a Raw-val azonos időpontban.

Nagy eséllyel ez azért van, mert a rajongók egyszerűen beleuntak a termékbe amit kapnak. Meglátjuk hogy alakulnak a nézőszámok az Extreme Rules pay-per-view után, amikor is majd kiderül mi is lesz Brock Lesnar jövője.

3 című bejegyzés “2018 legalacsonyabb nézőszámát hozta a heti SmackDown!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na igen. Az a baj, hogy én már egy éve le se töltöm az adásokat, csak egy összefoglalót nézek meg róluk, mert egyszerűen már annyira nem érdekel a termék.

  Raw – Lesnar “éra” félévig 1 meccsel ahol biztosan ő nyer. (ja azt elfelejtettem, hogy aminek végén a fan favorit Roman Reigns lesz a bajnok)

  Smackdown – Van egy visszavonulás határán lévő AJ Styles aki a hátán viszi a show-t sok tehetséges fazonnal. És fél évet elbasznak azzal, hogy Nakamura-val tolnak egy 4 meccses felesleget.
  Emellett van egy Team Hell No akikkel semmi bajom, de szívesebben látnám a main rosterben menetelő Sanity-t. (bár inkább legyenek ilyen feudokban, mint “local”-ok ellen.

  Javítsatok ki, ha tévedek, de jelenleg a WWE kreatív osztálya egyszerűen nem tudja, hogy mit csináljon a nevekkel.
  3-4 PPV-n keresztül ütlegelnek 1-1 feudot és közben kallódnak a többiek.

  Kedvelés

 2. Én sokkal jobban élvezem a smacket mint a raw-ot ahol hétről hétre top karakterek vannak 100 millió tag meccsbe mert ehhez nem kell kreatív munka meg mert brock miatt senki nem csinálhat semmit…..grat…..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s