Enzo pókeren vesztette volna el a WWE Cruiserweight Title-t!

Enzo Amore a Raw 25. évfordulós műsora után került kirúgásra, mivel olyan ügyekbe keveredett, amitől a szervezet érhető módon szerette volna magát távol tartani.

Most pedig kiderült, miszerint a szervezetnek szinte az egész gálaműsort át kellett írnia emiatt az incidens miatt, mivel Enzo-t  a műsoron nem tudták használni.

Amore a The Steve Austin Show vendége volt, ahol elárulta az eredeti terveket a műsorra. A dolog csattanója, hogy az egész adást köré, és a WWE Cruiserweight Title köré írták meg. Tehát nem is kapkodás volt a show-t megelőző órákban.

Real1 állítása szerint a Cruiserweight Title-t a műsor legelején kellett volna elvesztenie az APA ellen, méghozzá egy póker keretein belül. Több alkalommal láthattuk volna a címe nélkül, majd később a Dudley Boys helyét átvéve forgatta volna az ördög bibliáját.

Enzo akkoriban Nia Jax-szel kezdett közös történet, így a címet Nia nyerte volna vissza neki póker során, hogy elkötelezze Amore-t.
Ez a történet adta volna az este gerincét, így amikor kiderült, hogy kirúgják, akkor pár órával a műsor kezdése előtt az egész tervezet repült a kukába, és írhattak újat.

 

2 című bejegyzés “Enzo pókeren vesztette volna el a WWE Cruiserweight Title-t!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Még jó….. azok után hogy a sok tehetség mellett bajnoknak se kellett volna lennie és mivel nem tud birkózni ez lett volna a leghitelesebb vele szemben…..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s