Kane visszatért – ismét megalakult a Team Hell No!

Az eheti SmackDown Live adása elég pikáns véget vett, amikor a korábbi WWE bajnok Kane visszatért!

Daniel Bryan-nek Harper-rel volt mérkőzése az este zárásaként, ám a The Bludgeon Brothers a mérkőzés után rátámadtak. Kane zenéje szólalt meg és a legnagyobb meglepetésünkre maga a szörnyeteg is megjelent, hogy segítsen korábbi barátjának.

Kane Bryan oldalán kitakarította a támadókat a ringből, mielőtt Luke Harper egy hatalmas Chokeslam-et kapott tőle. Bryan sokkban, ahogy a nézők többsége is csak figyelte a történéseket.

A rajongók részéről hatalmas ováció fogadta azt a pillanatot amikor megölelték egymást a ringben, pont ugyan úgy, ahogy évekkel ezelőtt a Monday Night Raw adásán tették. A rajongók nem felejtenek.

Végül a műsor zárásaként a kékek General Manager-e Paige még boldogabbá tett minket, hiszen bejelentette, hogy az újonnan megalakult Team Hell No esélyt kap a Smackdown Tag Team Championship-re az Extreme Rules-on!

8 című bejegyzés “Kane visszatért – ismét megalakult a Team Hell No!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A gond, hogy egyikük jövője sem biztos, Kane lassan visszavonul, DB-nek nincs még szerződése. Így bajnokok se nagyon lesznek vagy max nagyon rövid időre. Igaziból face Kane-re sincs szükség, DB meg nem TT szinten van. Ráadásul új TT-re se nagyon kell, a meglévőkkel sem kezdtek semmit.

  Az meg külön szép teljesítmény, hogy a Sanity még meg sem jött, de már elkezdték elásni őket. Ráadásul a cseppet sem unalmas és túlhasznált Usokkal. Még a New Day a pofájukba nyom majd egy feudban pár palacsintát BigE gatyájából, és az egyik legdominánsabb, legjobb NXTs csapat mehet is a levesbe. Mint az összes többi előttük.

  Kedvelik 1 személy

 2. ennyi jó csapat és pankrátor mellett tényleg egy ötvenes politikus kell övközelbe megint
  azt meg sem említem hogy Kane megint egy turnnel tért vissza

  annyira szomorú hogy a wwe nem tud mit kezdeni a fiatalokkal és csak az ilyen öreg legendákból tud megélni
  20 év múlva már a tolószékes Takernek még mindig lesz WM meccse

  Kedvelés

 3. Örülök is meg nem is …..ez a csapat nagyon szórakoztató volt de ott van egy bar gallowsék sanity stb….és nagyon látszik hogy mivel nemtudnak bryannel mit kezdeni kreatív szinten (ami elég szánalmas) szóval hogy ezert van ez az egész……és engem ez nagyon zavar a raw-on meg kifejezetten irritál…..most is volt vagy 3 tag meccs a top karakterekkel mindig ugyanazokkal és rohadt unalmas hogy brock miatt senkit nem használhatnak semmire meg az is hogy nem írnak nekik rendes sztorikat…..lefogadom jövőhéten is roman és seth vs zigglerék lesz…..holott rollinsnak se de egyébként egyiknek se itt lenne a helye…..

  Kedvelés

 4. Ez tipikusan az a helyzet, amikor az egyik szemem sír, a másik nevet.
  Egyrészt ez tényleg egy szép pillanat volt.
  Sosem kedveltem a team hell not, mindig is úgy voltam vele mind kane mind bryan sokkal többre hivatott egy ilyesféle bohóckodásnál, éppen ezért magam sem értem hogy miért de szinte megkönnyeztem, mikor ismét megölelték egymást.
  Az érem másik oldala viszont, hogy bryan már rég túlnőtt ezen, többszörös világbajnok, ráadásul ő az egyik, hanem a legoverebb tagja a rosternek.
  Kane pedig megérdemelte volna, hogy az igazi pusztító énjével küldjék nyugdíjba.
  Őszintén szólva én már reméltem, hogy vissza sem tér.
  A legutóbbi turnjával végre visszakapta önmagát, erre most visszajön és megöleli bryant.
  Jobban szerettem volna, ha ez az énje lesz utoljára látható, de valószínű, hogy ez lesz az utolsó futása.
  Magának a meccsnek sem látom sok értelmét, hiszen harper és rowan jelenleg a legdominánsabb team az egész wwe-ben, kizártnak tartom hogy ilyen hamar, ráadásul bryan és kane ellen, akik valószínű csak erre az egy meccsre álltak össze fogják bukni az öveket.

  Kedvelés

   1. És a Club-ot se felejtsük el csak kár , hogy nincsenek úgy kezelve ahogy kéne. Szép a nosztalgia de azért előre is kéne tekinteni hisz hányszor leírtam , hogy ilyen rosterral az SD már most a flagship lehetne ha akarnák.

    Kedvelés

    1. szerintem a Club AJ-re vár, legalábbis remélem öv levétel után együtt fogják tolni, lenne New Day,Sanity…. ( s tényleg felhozzák Almast,Sanity, de MINEK? Unkreatívok ezek 😀 )

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s