Nakamura kutyatámadás áldozata lett!

Szinte hihetetlen, de a 2018-as Royal Rumble győztese Shinsuke Nakamura azért nem tudott szerepelni a keddi SmackDown Live adásán, mert megharapta egy rendőrkutya.

Nakamura-t a Bakersfield arénánál érte a baleset, ahol aznap este Live Event-je lett volna a SmackDown-nak. Az állat pedig azért volt ott, hogy a show előtti ellenőrzéseknél segítsen. Ez egy általános dolog, hiszen kutyákkal nagyobb biztonságot tudnak a helyi erők elérni. A kutya pedig kifejezetten robbanóanyagokra volt betanítva.

A korábbi NXT bajnok a kutya előtt sétált, mielőtt, öbb hírforrás és a rendőrségi jegyzőkönyv  beszámolója alapján provokáció nélkül az állat a bal lábán megharapta. Az orvosi ellátás után a WWE egyből úgy döntött, hogy Nakamura-t leveszik a Live Event-ről, ahol egy Fatal Four Way mérkőzésben szerepelt volna. Ehelyett a helyiek egy United States Championship meccset kaptak Jeff Hardy és Samoa Joe között, illetve egy Rusev vs Benjamin meccset.

Viszont a legfontosabb, hogy a WWE orvosai egyelőre nem adtak neki engedélyt a visszatérésre. Igaz, hogy jelen volt a keddi SmackDown Live-on, de a lába még mindig nagyon csúnyán nézett ki.

Egyes hírek szerint a harapás mélysége miatt nem sokat, csak napokat kell majd kihagynia. Nagy eséllyel a jövő heti SmackDown Live-on már jelen lesz.

2 című bejegyzés “Nakamura kutyatámadás áldozata lett!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Remélem behúzza végre az us övet mert nagyon ráférne főleg hogy ez a heel turn nagyon jó neki és kijárna végre egy kis siker

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s