Nem a Raw lesz a WWE zászlóshajója!

A jövő évtől, 25 évnyi tevékenység után nem a Raw lesz a WWE zászlóshajója!Jómagam mindig is a SmackDown-t tartottam az elsődleges show-nak, de a sok évnyi szórakoztatást nem lehet elvitatni a Raw műsorától. Hiába voltak nagyobb sztárok a vörösöknél, a kékek valahogy mindig jobb műsort adtak le.

A tegnapi nap folyamán maga a WWE jelentette be hivatalosan is a SmackDown jövő évi FOX-ra való költözését. Ezt már tudtuk régóta, de a dolog érdekessége, ahogy a szervezet zászlóshajóként hivatkozik a SmackDown-ra.

A Raw-t a fennállása óta kezelték zászlóshajóként!

A bejelentés érelmében a felek 1 öt éves szerződés kötöttek egymással, és az adás péntek esténként kerül sugárzásra, illetve, természetesen marad a Live formátum.

8 című bejegyzés “Nem a Raw lesz a WWE zászlóshajója!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez jelentős előrelépés az egész WWE -nek amit egy klasszikus win-win business keretében sikerül elérnie. A Fox megkapta a második leghosszabb ideje futó, közel húsz éves múlttal és 1000 adással rendelkező heti rendszerességgel jelentkező sorozatot miközben a WWE a Smacket egy országosan frekventált csatornán tudja terjeszteni ami minden eddiginél szélesebb elérhetőséget biztosít számára.
  Ha az átlagos nézőszámokat tekintjük a pirosak 3,6 milliója áll a kékek 2,9 milliójával szemben ami nem adja vissza a két előadó állomány közti mennyiségi és minőségi különbséget és ezek a brand split után kiegyenlítettebbek voltak sőt gyakran verte a lesajnált kisöcsi a nagytesót. A Rawnak kockázatos lett volna elhagyni a US Netwokot és a hétfői adásidőpontot egy eddig idegen csatorna kipróbálatlan műsorsávjáért , amíg a Smackel a Fox és a WWE is tud kísérletezni ami lehetőségeihez képest mérten jó diszponáló termék.
  Mindenképp várható egy kiegyenlítődés a két show előadóinak mennyiségi és minőségi összetételében, amit ilyen jelentős csatornák szerződésbe is szoktak foglalni hasonló esetekben, és a cég is megpróbálja majd kihasználni a közönség szélesebb körű elérhetőségét. Ez a kicsit underdog hangulat a két órás Live formátum miatt maradni fog, mert a jó in-ringgel rendelkező keveset hibázó pankrátorokat igényel és erre nem miden roster tag felel meg, ez főleg a „kisebb” termetű előadók terepe.
  Az hogy melyik lesz a flagship majd a bevételi adatok döntik el és nem a nyilatkozatok vagy a tradíció, mert mint a WWE számtalan alkalommal bizonyította neki csak az számit mi a „best for bussines”.
  Nekünk rajongóknak a lényeg , hogy 2019.10.19. –től garantáltan színvonalasabb SmackDown Live –ot kapunk.

  Kedvelik 1 személy

 2. engem a cikkben leginkább a péntek érdekel
  visszaköltözik oda a smackdown vagy a fox nem élőben akarja adni majd?

  Kedvelés

     1. nem gondolom hogy túl sokan maradnak otthon hogy nézzék
      max ha a wrestling fanok tényleg olyanok mint Enzo klippjében

      Kedvelés

 3. Erről van szó 😀
  Ameddig meg hivatalosan is azok lesznek egy ilyen rosterral ütniük kéne a RAW-ot…
  Megfogadtam , hogy többet erről a témáról nem írok de akkor egy utolsó említést kap még hogy a RAW így nevezi magát flagshipnek ? Úgy , hogy egy vicc bajnoka van ? Ha nem lenne kint az oldalon a képe szerintem már az öv kinézetét is elfelejtettem volna…-.-”
  Egy év teljesen kárba ment a Punk rekordmegdöntés miatt…és egy ilyennel döntetik meg ? Nem lett volna kedvezőbb ha egy olyan kapja aki nem egy part timer és nem nullázza le az öv értékét ? Mert számomra az az öv semmit nem jelent…
  Bár nem nagyon nullázza le mert amióta nála van nem tudott neki értéket se adni szóval mindegy
  Itt csak azokat sajnálom akikben ott a potenciál és nem kaphatnak övet mert egy ilyennél van

  Kedvelés

 4. Akkor szépen itt lesz az ideje átalakítani a RAW-ot, csökkentsék le szépen a játékidőt 1 órával és kerüljenek ki a töltelék meccsek és a fölösleges pofázások, manapság szinte senkinek nincs kedve “végigszenvedni” 2 és fél órát, ráadásul ilyen Walking Dead minőségen.

  Pakoljanak át rengeteg sztárt a Smackre mivel RAW-on kb duplaannyian vannak…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s