A WWE nagy összeggel készül megszerezni a Cody & Young Bucks párost!

Hogy lehet-e valaki hatalmas sztár a WWE-n kívül? Nos úgy néz ki a Cody Rhodes & The Young Bucks páros a függetleneknél már legalább akkora névnek számítanak, mint maga John Cena a WWE-nél!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az All In gálára nem egész 30 perc alatt elfogytak a jegyek. Az érdeklődés megkérdőjelezhetetlen.

A WWE is egyértelműen észrevette a duó sikerességét. Mint kiderült, nagy esély mutatkozik arra, hogy a WWE bombaszerződést ajánljon nekik, így próbálván meg őket a szervezethez csalogatni. Egy olyan ajánlatot, amilyet semelyik másik szervezet nem képes az asztalukra tenni.

A Wrestling Observer Newsletter számolt be arról, miszerint Cody és a The Young Bucks szerződései ez év végén fognak lejárni. Mind a hárman egyértelműsítették – nem érdekli őket a WWE. Ám végül ki tudja? Lehet, hogy egy igazán hatalmas összeg azért őket is más irányba terelné.

A Wrestle Votes nemrégiben pedig szintén arról a tényről számolt be, amelynek értelmében az ajánlatok biztos átnyújtásra kerülnek. Bár egyelőre senki nem tudja, milyen összegekről beszélhetünk. Az összeg biztos hatalmas lesz, hiszen ezzel az egyik legnagyobb konkurenciájukat tudnák magukhoz csábítani.

6 című bejegyzés “A WWE nagy összeggel készül megszerezni a Cody & Young Bucks párost!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. De ők már rendes ( mármint Cody is épp)Bullet club tagok, hozni kellene valamit abból is. De NE. Jobb helyen vannak most.

  Kedvelés

 2. Ameddig Hunter át nem veszi az irányítást jobb ha még a közelbe se jönnek…minek nekik ennyi ember ha még a jelenlévőket se használják
  értelmesen ott van az AoP lehetett hallani, hogy azért nem szerepelnek mert nem tudnak mit kezdeni velük akkor kérdem én minek még ? Club, Bar, Ascension, AoP, Sanyti jobbnál jobb nevek és még sorolhatnám őket..

  Kedvelés

   1. De gondolom az utolsó szó vagy inkább a lényeges döntések az öreg kezében vannak :/
    Az NXT fölött Hunternek teljes a hatalma és a 205-nél és azért ha megnézel egy egy adást a kettő közül más világ van ott mint fent.

    Kedvelés

 3. Aztán mi lesz hetente tag meccsekbe lesznek mint mindenki meg cody visszakapja a csodás stardust dolgot? Köszi inkább függetleneknél legyen legenda mint hogy hülyét csináljanak belőle mégegyszer…..

  Kedvelés

 4. Régebben meg nem is létezett kb Cody és jó is hogy lelépett! De szerencsére van olyan akinek nem elég a pénz hanem normális meccseket és feudokat akar na és itt jön a gáz hogy WWE kreatív csapata gyakorlatilag nulla.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s