Kane egy lépésre attól, hogy bekerüljön a történelemkönyvekbe!

Kedden este visszatért sokunk kedvence a “The Big Red Machine” Kane, hogy barátja, Daniel Bryan segítségére siessen!

Miután ismét megalakult a Team Hell No! a SmackDown Live general manager-e Paige bejelentette, miszerint a páros lehetőséget kap a címek megszerzésére az Extreme Rules-on.

Azt még mi sem tudjuk megmondani, hogy kihagyja majd el az Extreme Rules gálát bajnokként, és hogy vajon a Bryan & Kane szövetség miként fog működni. De ha a pay-per-view-ün netán sikerülne megszerezniük a WWE SmackDown Tag Team Championship-et, akkor azzal Kane beírná magát a történelem könyvekbe!

 A GiveMeSport számolt be róla, miszerint ha Kane sikerrel jár, akkor ő lesz az első a szervezet történelmében, aki birtokolta a World, WCW, WWE/RAW és SmackDown Tag Team Championship-et.

Emellett ez lenne a 13. Tag Team uralkodása, ami szintén rekordszámba menne, ha Edge nem állna előtte 14 uralkodással.

Egy tag team rekordot már magáénak tudhat, hiszen ő az, aki a legtöbb partnerrel nyerte el a címeket, méghozzá szám szerint 7-tel – Bryan, The Undertaker, X-Pac, The Big Show, Mankind, The Hurricane, és Rob Van Dam.

6 című bejegyzés “Kane egy lépésre attól, hogy bekerüljön a történelemkönyvekbe!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ezzel a !!pénteken!! van összefoglaló a hétfő/keddi adásokról szerintem is nagyon megcsappant a hozzászólások száma meg minden, erre még ez is jön hogy amúgy sincs hír….
   RIP oldal 😦

   Kedvelés

 1. Teljességgel kizárt, hogy bajnokok legyenek.
  Nem fogják beáldozni harperéket, a wwe legdominánsabb csapata megy egy ripsz ropsz újra összeállt team ellen, amire csak azért volt szükség, mert nem tudnak mit csinálni bryannel, és a tt részleggel.
  Pedig bryan már bizonyított, sosem kedveltem annyira, de az emberek imádják, ráadásul jelenleg az sd tt részlege erősebb, mint a rawé, mégsem kezdenek velük semmit.
  New day, usos, BAR, club, sanity, és tudom sokan azt sem tudják, hogy léteznek, de primo és epico is itt van, akikkel, ha foglalkoznának egy kicsit jó team lennének.
  De ahelyett hogy a meglévő csapatokat küldenék ellenük, inkább összerakják bryant és kanet…
  A rawon meg még siralmasabb a helyzet.
  Magukat a bajnokokat sem lehet komolyan venni, hiába hardy és wyatt, oly annyira súlytalan és nevetséges mindkettő, hogy még a B team is élvezhetőbb bajnok lenne.
  És ezzel ennyi a raw tt mezőnye, ja meg a 2 pain, akikkel szintén nem csinálnak semmit 😀
  Előbb vagy utóbb biztos rájuk adják az öveket, de akkor ki lesz azon a szinten, hogy elvegye tőlük?
  Mert a fenti 2 csapat biztos, hogy nem, és rajtuk kívül nincs senki a rawon, még talán drew és dolph, de őket úgyis szét fogják szedni.
  Ennyire instabil még talán sosem volt a tt részleg, mint most.

  Kedvelés

  1. Attól független domináns a harper és rowan domináns ezen kívül nekem sajnos nagyon súlytalanok mert az is zavar hogy nem nagyon hagyjak őket promozni pedig harper még tudna is plusz nekem nagyon karakter nélküliek mert azon kívül hogy tok jó bevonulójuk van meg kalapács ezen kívül mi az ő karakterük? Mert csak bejonnek győznek és kimennek és ennyi szóval én is vártam hogy bajnokok legyenek de azon kívül hogy nyernek meg nagyok nekem semmit nem tesznek hozza a tag sztorikhoz szívesebben látnám a bart vagy a clubot tag bajnokként harper meg kapjon egyéni pusht új karakterrel mert ő több ennél

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s