A WWE felvásárolhatja az Evolve szervezetét?

Az elmúlt években a WWE rengeteg szervezettel alakított munkakapcsolatot, méghozzá világszerte. Ahogy ez folytatják, a Slice Wrestling  világított rá arra a tényre, hogy az egyik szervezetnél akár többről is szó lehet, és nagy eséllyel szeretnék azt felvásárolni.

Amit biztosan tudhatunk az annyi, hogy ehhez a témaház az alapanyagot a pletykamalomban őrölték, de a Slice Wrestling arról cikkezett, miszerint a WWE szeretné felvásárolni az Evolve szervezetét.

Az egész a WWE egyik kérdőívére vezethető vissza, ahol a szervezet arra volt kíváncsi, hogy a rajongók milyen tartalmakat néznének legszívesebben a WWE Network-ön. Ebben több szervezetet is megneveztek, méghozzá a nevükön, de csak olyanokat, akikkel már szerződésben álltak.

Ezzel a szervezet nem csak az Elvolve jelenlegi adásait vásárolná meg, hanem a WWN videókönyvtárát is. A WWN az Evolve anyavállalata.

Gabe Sapolsky, aki az Evolve tulajdonosa, már így is a WWE kötelékeiben dolgozik, méghozzá Triple H rendezőtársa az NXT-ben. Ezt a kapcsolatot fel lehetne használni az üzlet alapanyagjául.

A Slice arról is beszámolt, miszerint az NXT a SmackDOwn oldalán átköltözne a FOX-ra, így az Evolve műsora ezen adás helyettese lenne a Network-ön.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s