Brock Lesnar dönti el mikor is akarja megvédeni a címet?

A jelenlegi Universal Champion Brock Lesnar összesen 196 percet töltött a Raw adásain amióta megszerezte a bajnoki övet, ezért a rajongók többségének bőven elege van az uralkodásából!

Jelenleg sokan úgy vélik, miszerint 3 ember lehet esélyes arra, hogy elhódítsa az övet Lesnar-tól. Roman Reigns, Seth Rollins és Bobby Lashley jöhetnek szóba. Annak ellenére, hogy a vélemények megoszlanak a három felsorolt emberről, abban viszont mindenki egyet ért, hogy az öv bármelyiküknél jobb kezekben lenne, mint a jelenlegi gazdájánál.

Minden kritika ellenére biztos, hogy azt az embert kell valójában szidnunk, aki megdöntötte Undertaker Wrestlemania veretlenségi sorozatát? Nos Dave Meltzer szerint Lesnar-nak egyáltalán semmilyen beleszólási joga nincs a történésekbe.

Mr. McMahon az, aki a végső döntést meghozza az esetében. Ő döntött úgy, hogy Lesnar-t nem látjuk az adásokon. Az elsődleges célja ezzel az, hogy negatív kritikát generáljon Lesnar irányába. A másik pedig, hogy csorbát ejtsen az övön.

Nagy eséllyel az is döntő tényezőt játszik a megjelenéseiben, hogy mindegyikért vastag összeget kell fizetnie a szervezet részéről a Universal Champion-nek.

Nem mellesleg egy kis rekord döntés is becsúszott Lesnar részéről, aki ezzel már megelőzte a Honkey Tonk Man 454 napos uralkodását, mint Intercontinental Champion 1987-1988 között.

2 című bejegyzés “Brock Lesnar dönti el mikor is akarja megvédeni a címet?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem az öreg csak megint zsugori hiszen a bevonulásokon is spórol!
    Majd ha Lesnarnek jó napja van akkor biztos felhívja Vincét hogy jövők címet védeni aztán megint eltűnik.

    Kedvelés

  2. Jaj vince…..mindenkinek jobb lenne ha nyugdíjba mennél…..és jönne hunter aki esetleg ért is ahhoz amit csinál….elég megnézni az nxt mennyivel jobb és minőségibb mint a main showk….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s