Lashley kontra Reigns – Jó lesz ez, csak szavazzunk nekik bizalmat!

De akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy csak elrontani lesz nehéz.

Brock Lesnar távollétében, jobb híján Roman Reigns és Bobby Lashley új keletű rivalizálása hivatott futtatni a flagship showt. Alapjáraton sem gondolom, hogy rossz meccs lesz ez, hát még ha kikötést is kap. Bízom benne, hogy kiutalják neki az Extreme Rules-stiput, amely azért jócskán hordozza magában a potenciált – látványosság tekintetében.

Roman számtalanszor bizonyított már hasonló kaliberű párosítások esetében, így őt nem kell félteni a Big Match jelző tekintetében. Lashley ebből a szempontból egyelőre kérdőjel, hisz Zaynen kívül nem igazán kellett maximálisan bevetnie magát. Most azonban a legjobbjára van szükség, egyrészt, hogy az összecsapás felnőjön a várakozásokhoz, másrészt, hogy kellőképpen overré tudja tenni a negyedszer is Beast-lakmározásra készülő Big Dogot.

Az Extreme Rules-stipu abszolút hazai pálya Romannek, aki 2015-ben Big Show-val vívott egy klasszikust az égisze alatt, egy évvel később pedig AJ Stylesszal gyilkolták egymást a korlátlanság jegyében. Jó esélye van rá, hogy mérlege makulátlan maradjon a gálán. Az imént említett győzelmeken kívül, a 2013-as gálán tag team bajnokok lettek Rollinsszal, míg 2014-ben ő pinnelte Batistát annak érdekében, hogy a Shield felülkerekedjen az Evolution-n.

Vasárnaphoz két hétre tehát, Bobby Lashley áll majd a szemközti sarokban. Majdhogynem borítékolható Roman sikere, de azért Lashleynek is többről szól majd ez, mint egy szimpla overré-tétel. A Top Guyjal szemben bizonyíthatja, hogy helye van a RAW main eventjében.

8 című bejegyzés “Lashley kontra Reigns – Jó lesz ez, csak szavazzunk nekik bizalmat!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Alapvetően azért rossz, hogy hosszú ideje egy távol lévő személynél van a főöv aki csak pár alkalommal teszi kockára azt egy évben, mert a top arcok lebegnek a semmiben. Van a RAW –n kb. 6 bajnok szintű előadó akiknek folyamatosan egymást váltva kellene birtokolniuk a címet, változatos sztorikkal tálalva. Van a WWE koncepciójában egy jól érzékelhető várólista aminek a tetején Roman neve szerepel, azért egyszer-egyszer mást is Brock ellen küldenek, hogy ne legyen unlamas. Reignst az elvesztet meccsek után mindég újjá kell építeni, hogy hiteles kihívó tudjon maradni és ennek rendelik alá az egész rostert, plusz olyan nagy formátumokat is felhasználnak mint Takre vagy Cena. Így a Big Dog feudjainak eredménye előre ismert, miközben amolyan „értelmetlen sok hűhó semmiért” érzetet kelt.
  Szintén az öv hiányából fakadó probléma , hogy ezek az új generációs top előadok nem tudnak többszörös bajnokká válni és elsajátítani az ezzel járó attitűdöt, gondoljatok bele mennyivel más súlya lenne a rivalizálásuknak.
  Feleslegesek Roman elleni negatív reakciók, neki árt leginkább ez a helyzet mert így minden frusztráció rajta csapódik le, ezt még Bryen sem tudná elvinni heat nélkül. Itt az öv hiánya és az ebből fakadó tétnélküli előre elrendeltség a fő probléma.

  Kedvelés

 2. Meccs maga nem lenne rossz ha nem arról szólna hogy Romant még overebbé tegyék így nincs értelme megnézni 90% hogy Roman nyer Iron Man meccs sokkal jobban érdekel.

  Kedvelés

 3. Magával a meccsel semmi baj, de semmi értelme.
  Mindenki tudja, hogy csak helykitöltőnek kell bajnok híján és ez minden, ami telik tőlük.
  Amúgy tét nélküli meccs lesz?
  Vagy brock most kajak nem fog meccselni a ss-en sem? 😀
  És ezért váltották a 6 pack meccset erre?
  Kész vicc az öreg, mindent bevet, hogy overré tegye romant, most azzal próbálkozik, hogy mindenkinél jobban megutáltassa brockot, épp annyira, hogy roman legyen a kisebbik rossz….
  Ez mind szép és jó, de ez közel sem lesz elég.
  Az egész feudban roman volt az alárendelt, nekem már a belem kifordult mikor a #finalrawbeforewm-en is borck nevetett utoljára.
  Az egész feudjuk úgy van felépítve, hogy ő egy senki brockhoz képest, de a végén mégis ő fog nyerni, és pont ezért utálják annyira.
  Strowmannel épp az ellenkezőjét játszották el, mindenki tudta, hogy kb esélytelenként megy, de annyira domináns volt a feudban, hogy talán volt aki mármár elhitte, hogy ha egy kis időre is de megkaphatja az övet.
  És főként ez volt az amiért megszerették.
  Nem azt mondom, hogy reigns is úgy domináljon, mint braun, mert az sem lenne hiteles, ők nem egy súlycsoport, de ha néha engednék egy kicsit őt is dominálni valahogy úgy, mint a hhh elleni feudjában, akkor talán könnyebb lenne elfogadni, legalábbis ennél biztosan.
  Abban a feudban sem ezért lett kiboozva, mert rosszul volt felépítve, hanem mert az ellenfele az a hhh volt, aki lehet bármilyen heel ő mindig babyface marad, kész csoda lett volna, ha pont reigns ellen kap negatív reakciót.
  Mindenesetre lehet, hogy most sikerül megutáltatni brockot, de nem fognak sokáig örülni romannek.

  Kedvelés

  1. Nem tudom miért csak úgy lehet heel valaki manapság hogy vagy elszalad vagy nála van az öv és nem jelenik meg és ettől hú de gonosz…..hiányoznak a régi heel felépítések 😦
   #goodolddays

   Kedvelés

 4. maga a meccs nem gondolom hogy rossz lesz mert mindkettő egész eflgadható pankrátor
  de eddig a sztori kb nulla amit odaraktak mellé és az elég sokat ront az egészen

  amúgy vasárnaphoz már csak 1 hét

  Kedvelés

 5. Így hogy öv hiányában nem nagy tétje van bármennyire is spear vs spear meccs (ha engedik használni lashleynek mert egyébként akkor használta már amikor még roman azt se tudta mi az) szóval így annyira sajnos nem érdekel mert nem hiszem hogy kitudnak hozni belole egy strowman vs roman szintű meccset

  Kedvelés

 6. Egy olyan meccs aminek tudni a végét minden csak nem izgalmas. Már régóta nincs kedvem végignézni a WWE kritikátlan emberáldozati rutiáléját a Román vallás oltárán. Szóval kösz inkább kihagyom.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s