Az eredeti Andrade Cien Almas tervek!

Andrade Cien Almas április 17-én került a főműsorokra, bár azóta nem sokat láthattunk a korábbi NXT Champion-ből.

Felkerülése alkalmával egyből egy Sin Cara viszály volt kilátásban, de nem igazán jött át a WWE TV-s adásain.

Az IWNerd hírei szerint, viszont a szervezet alapjában véve hatalmas tervekkel készült a mexikói sztárnak. A Cara viszály csak egy kisebb bemelegítés lett volna számára, mielőtt nagyobb kihívásokkal került volna szembe.

Ezen hírek értelmében Almas ellenfele Jeff Hardy lett volna, és a WWE United States Championship került volna terítékre. Az oldal olyan messzire ment, hogy azt állították, hogy Almas meg is szerezte volna a címet. Azt már mi is nagyon jól tudjuk, hogy Vince egyik kedvenc alapelve, hogy ezt a címet külföldi heel sztárok birtokolják. Erre a szerepre az egész vezetőség alkalmasnak találta Almas-t.

A tervek viszont változtak, és Almas helyét a 2018-as Royal Rumble győztes Shinsuke Nakamura vette át. Azt nem lehet tudni, hogy miért történt a változás, viszont nagy esély mutatkozik arra, hogy Nakamrua azért kapta meg a helyét, mivel alul maradt a Styles elleni WWE Championship viszályában. A vezetőség pedig jelenleg nagyobb sztárként tekint Nakamura-ra.

Almas SmackDown Live jövője ismeretlen. A Live Event-eken rendre szerephez jut, legtöbb alkalommal pedig Cara az ellenfele.

4 című bejegyzés “Az eredeti Andrade Cien Almas tervek!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Almas megérdemelte szerintem az az NXT címet, dolgozott ott egy ideje, elég jól, felhozták, ok, számomra nem túl kiemelkedő, de rendes,iparos, nagy tudással rendelkező panki. Viszont itt tényleg megint kallódás lesz….#sajnos, mert azért többet érdemel, szerintem pl Bobby Rhoode sem jobb technikailag nála.

  Kedvelés

 2. Egyrészt nevetséges, hogy ezért hozták fel, ennyi erővel maradhatott volna az NXT-ben is.

  Ugyanakkor nekem ő lenne az az NXT-ből, akit a legkevésbé sajnálnék, ha elkallódna. Szerintem az NXT-ben is voltak sokkal jobb pankrátorok nála, nekem már az NXT címe sem feltétlenül tetszett. Tehetséges és jó pankrátor, de ilyenből sok van az NXT-ben (is). Nála jó eséllyel szerepet játszott az is, hogy mexikói, akit Del Rio pótléknak terveznek a main rosteren.

  Kedvelés

 3. Jó ne legyen bajnok akkor egyből de még is csak kéne valamerre indítani nem ? Egyik kedvencem és rendkívül örültem , hogy az SD-re jöttek Zelinaval de már kicsit unalmasak ezek a bejátszások…Nakamura után rajta akarom látni az övet de el kéne kezdeni építeni mert így nem lesz sok hitelessége hiába az NXT… én már arra gondolok , hogy Randy a SummerSlam fele jön vissza ha jól tudom lehet hogy az ellen küldik ?!
  Végülis az nem is lenne rossz sőőőt.

  Kedvelés

 4. A hogyan rontsuk el a feljövő tehetségek karrierjét mai részében almas……Szóval azok után hogy érthetetlenül nakamura elvesztett vagy 4-5 meccset styles ellen egy király heel turn után (ami után megérdemelte volna már a címet) szóval ezután a kreatív buktató után hogy nehogy véletlen visszaigazoljon a njpw-be odarakták az us öv közelébe ezzel pl almast valszeg lehet örökre eltemetve….mert bevált dolog a feljövő nxt sztároknál hogy akivel egyből nem kezdenek valamit csak húzzák így az időt azzal lehet már semmit nem fognak kezdeni lásd dillinger

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s