Bobby Roode a szakadék szélére került!

Valaminek történnie kell Bobby Roode-dal, hiszen amióta elvesztette a US címet szinte semmi említésre méltó nem sorolható fel a neve mellett. Miközben a bevonulása mindenhol lángra lobbantja a közönséget úgy tűnik, hogy a szakadék szélére sodródott.

A hétvégi Madison Square Garden house show keretein belül a helyiek élőben láthatták ahogy Roode-t Mojo Rawley pinnelte. Ez hatalmas érvágást jelent a korábbi US bajonk karrierjében.

“Ez egy igen érdekes végeredmény volt. Ez annak is lehet a jele, hogy szeretnék Mojo-t előtérbe helyzeni, míg Bobby-val nem számolnak komolyan már – de nem akarom azt mondani, hogy teljesen lemondtak róla. Heel karaktert kell kapnia, és lehet, hogy ez heel turn-jének a kezdete.”

“Rengeteg olyan esetet láttunk, ahol a jó fiúkat elverik, annak érdekében, hogy gonosszá váljanak.” – Hangzott el a Wrestling Observer Radio adásán

Viszont rossz így látni Roode-t, hiszen az ő karaktere ennél messze többre hivatott. Vajon tényleg csak a Heel turn segíthet?

10 című bejegyzés “Bobby Roode a szakadék szélére került!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Általános jelenség, hogy a Smac-kről érkező előadók a Raw-n rosszabb pozícióba kerülnek, jó példa erre Miz, Bray vagy Slaterék aki overek voltak a kékeknél és volt TT bajnokként egyből jobberként kezdték a pirosaknál, egyedül Bliss tudta tartani a szintet vagy kicsit magasabbra rangsorolni magát.
  Ez az egész onnan kezdődik, hogy a WWE a más szervezetek tudatos gyengítése miatt azok top pankrátorait elszívja még ha nincs is rá „szükségük”, de így tudják gyengíteni a “riválisaikat” meggátolva azt ,hogy komoly konkurenciává váljanak. Erre jó példa a labdarúgásban a Bayern München aki a rájuk veszélyes Bundesliga csapatoktól a tehetséges focistákat felvásárolja akkor is ha kis padra sem tudja leültetni őket. Egyszerűen a WWE –nek túl sok előadója van ma a műsorok szabta egy főre levetített szereplési időt tekintve, de stratégiailag megéri neki a létszám fenntartása. Ha valakinek ez nem tetszik és elmegy, majd utána sikeres tud lenni máshol, van az a pénz amiért vissza tudják csábítani (EC3, Drew). Amikor volt valódi riválisuk és valaki lelépett tőlük a pl.: WCW –be akkor az tudott fájni neki (Hogan), de ma ilyen nincs. Vagyis meg engedhetik és meg is engedik maguknak, hogy ne ésszerűen használják fel a „humánerőforrásaikat”. A Raw-n, a Samc-ken és NXT-n gondosan felépített karakterek pályaíveit rendszeresen megtörik. Nem véletlen, hogy az NXT-ből mindenki a Smackdown-ra akar kerülni, mint ahogy Nakamura is minden elé tévedő médiumnak lenyilatkozta, hogy NXT után a kékeknél akar debütálni.
  Most úgy tűnik Roode-ot is bedarálja a rendszer, mert legyünk őszinték ha egy house show-n valakit egy Mojo pinnel annál biztosabb jel nincs, hogy megérkezett a lejtő aljára. Személy szerint remélem egy jó bookinggal még adnak neki esélyt megmutatni mit tud, de ha ez meg is történik biztos nem a Raw-n fog.

  Kedvelik 1 személy

 2. Ziggler csak a sztori miatt mondta anno, de teljesen igaza volt abban, hogy Roode nem több, mint egy bevonulás…..
  Persze remek birkózó, de a rajongók többsége nem magára a pankrátorra, hanem a bevonulására/zenéjére kíváncsi.

  Kedvelés

 3. elég érdekes hogy egy zene mennyit árthat egy pankrátornak
  egész jó heel volt de a zenéje miatt nagyon imádták és így a main rosteren egyből face-ként rajtolt
  természetesen egyből unalomba is fulladt szegény

  Kedvelés

 4. Nem értek egyet a cikkel ott van pl: AJ 41 éves most és nagyon jól csinálja hátán viszi az SD-t. Az hogy Bobby Roode nem kezdenek semmit nem kora miatt hanem mert egyszerűen semmi ötletük sincsen ennyi az egész. Sok ilyen kallódó tehetség van ugyanazt csinálják velük.
  A cikkíró remélem nem sértődik meg.

  Kedvelés

 5. Minek kellett neki a wwe-be jönnie…
  Ennyi idősen úgysem fognak rá komolyan építeni, pedig még lenne benne pár jó év.
  Az nxt ben szerintem bebizonyította, hogy képes lenne megállni a helyét.

  Kedvelés

 6. Mi a f….. van már ezekkel tényleg….csak úgy lehet valaki heel hogy jobberek pinnelik és mérges lesz? Vagy hogy elfut vagy nem jelenik meg az övvel? Mi történik a wwe-ben? Nagyon kezd elegem lenni ezekből a bullshit döntésekből igen remélem előre tolják mojot akinek sose volt se karizmája se in-ringje mert attól hogy jó sportoló nem lesz jó pankrátor szóval hogy egy ilyet előre nyomnak egy roode-al szemben akit imád a közönség és már elért pár dolgot élete során és ez már kb a szánalmas kategória amit a cég művel a tehetségeivel és kreatív szinten ahogy kb ellehetetlenítik őket a wwe hulye swnkinek nem jo tervek miatt míg nem lesz más választás csak a függetlenek…..grat

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s