UFC vs. WWE – amit tudnunk kell Lesnar helyzetéről

Hatalmas dolog történt a hétvégén, felrobbant az internet és minden más.

A korábbi hírek beigazolódtak és Brock Lesnar valóban visszatért a UFC-be, sőt; már ellenfelet is kapott. Szintén erről is beszámoltunk korábban, hogy Lesnar a Cormier kontra Miocic csata győztesét kaphatja ellenfeleként, így lett.

Cormier kihívta Lesnart az Oktagonba amit ő “nagy mellénnyel” el is fogadott. A UFC 226-ot követően Dana White a sajtótájékoztatón elmondta, hogy érkezik kettejük csatája a UFC Heavyweight címért, hivatalos időpont azonban még egyelőre nincs.

Több információ szerint ez november 3-án következhet be, a UFC 230-on.

Viszont Lesnar még tölti a büntetését. Az USADA tesztjein ugyan átment, de még 6 hónap hátravan a büntiből – így leghamarabb decemberben, vagy csak 2019. januárjában léphet be a ketrecbe.

Mi lesz a Universal címmel? Lesnar elbukja. Továbbra is a Lesnar kontra Reigns összecsapás a legbiztosabb a SummerSlam-re, viszont a jelek még mindig arra mutatnak hogy a Fenevad nem fog ringbe lépni – DE MUSZÁJ LESZ, MÉG PICIT KORÁN VAN! Amennyiben ez mégsem következik be, akkor is le kell adnia az övet valamilyen sztorin belül.

Végszóként azt még megjegyzem, hogy Lesnar mindent hivatalosan csinált, tehát a WWE beleegyezésével. Mindenről tudott Vince McMahon.

Nyugalom tehát, hamarosan új bajnokot avathatunk és láthatjuk ezt a csodálatos bajnoki címet amivel már oly rég találkoztunk!;

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s