A fogadóirodáknál nem Brock Lesnar a nyerő!

Nem nagyon láthattunk arra példát, hogy Brock Lesnar-t hoznák ki gyengébb félként egy WWE-s összecsapásaiban. De ez nem is a WWE, hanem már a UFC!

Alig telt el 2 nap Lesnar UFC-be visszatérése óta, és még a meccs időpontját sem tudjuk, de a BetDSI  már nyilvánossá tette a fogdásai arányokat a Lesnar vs Daniel Cormier mérkőzésre.

Cornier -260-al nyitott, míg Brock Lesnar +200-al. Ez annyit jelent, hogy 260 dollárral kell fogadni Cornier győzelmére ahhoz, hogy az ember 100 dollárt nyerhessen. Ha valaki pedig csak 100 dollárt rak Lesnar-ra, akkor máris plusz 200-at nyerhet.

Természetesen nagyon korai még ilyen számolgatásokba bocsátkozni, hiszen még azt sem tudjuk mikor lesz a mérkőzés. Brock jelenleg is a fél éves eltiltását tölti.

3 című bejegyzés “A fogadóirodáknál nem Brock Lesnar a nyerő!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Istenem.. jelenleg cormier a 2. legjobb harcos az egész világon Jones után, kb mindenkit agyonvert, két súlycsoport bajnoka amivel történelmet írt és sokak szerint minden idők egyikegjobbja
  Evidens, hogy ki az esélyesebb.

  Kedvelés

  1. Még azt se mondanám hogy Jones egyértelműen jobb. tavaly ugye legyőzte de pozitív drogtesztet mutatott, majd akkor mondom hogy jobb ha anélkül veri meg Cormiert. Az viszont egyértelmű hogy mind a ketten mérföldekre vannak Lesnar teljesítményétől, és minden bizonnyal Lesnar igen nagy verést fog kapni Cormier ellen.

   Kedvelés

 2. Nem csodálom hogy Lesnarra nagyobb az odds. A WWE-ben lehet hogy ő a legkeményebb, a nagy MMA-s harcművész, de őszintén nagyon meglepődnék ha legyőzné Cormiert. Ő jelenleg nehézsúlyban és félnehézsúlyban is bajnok a UFC-nél Lesnar meg 2010-2011-ben kikapott kétszer egymás után most meg már nem is olyan a forma mint akkor, több zsír kevesebb izom van rajta plusz a napokba tölti a 41-et meg ugye nem koxolhat mert megint eltiltják, nem sok esélyt látok rá hogy győz.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s