Mi lett volna Dolph Ziggler valódi neve?

A Dolph Ziggler nem keveset küzdött és tett le asztalra azért, hogy a neve híressé váljon a WWE-ben. Ám úgy tűnik, hogy a szervezetnek semmilyen komoly tervei nem voltak vele, miután megszűnt létezni a The Spirit Squad.

Ziggler nemrégiben a Lilian Garcia’s Chasing Glory podcast műsorban beszélt arról, miszerint az eredeti tervek értelmében David Diggler lett volna a neve. Ziggler természetesen szóvá tette, hogy ez a név egyáltalán nem illik hozzá, amire annyi választ kapott, hogy ha akarja, akkor a saját nevét is variálhatja de fontos, hogy a monogramja két darab D betű legyen.

A visszatérése estéjén, amikor feltűnt a Raw műsorán csak akkor szembesült vele, hogy a neve Dolph Ziggler lesz. Illetve a birkózóruháján akkor már egy nagy DZ logó állt. A névre magyarázatul annyit kapott, hogy jelenleg a Reality Era élik olyan nevekkel mint John Cena és Randy Orton, akik hatalmas közönség kedvencek, így neki ez a név jutott.

Ziggler ezt a nevet sem szerette volna elfogadni, hogy legalább olyan nevet adjanak neki amire könnyű rá google-zni, de nem jött össze.

A többi pedig már csak történelem, hiszen a férfi pomponlányból egy többszörös világbajnok lett. Ebből is látszik nem a név számít, hanem a tehetség.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s