Törlésre kerül az egyik legkedveltebb Pay-Per-View?

A TLC lassacskán a WWE pay-per-view listájának egyik gyöngyszemévé nőtte ki magát. Sajnos most úgy tűnik, hogy a gála jövő megkérdőjelezhető státuszba került!

Maga a pay-per-view elvileg október 21-re volt betervezve a TDGarden Arena-ba Boston-ba, ám most a Ticket Master és az aréna hivalatos oldala is már csak úgy hivatkozik az eseményre, mint “WWE SuperShow”. A TLC kifejezés semmilyen formában nem szerepel.

Érdekesség, hogy a tegnap esti Raw adás alkalmával szintén reklámozták az eseményt és ott is mint “WWE SuperShow”-ként került említésre az október 21-kei gála.

A WWE egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatással nem szolgált a TLC jövőjét illetően.

12 című bejegyzés “Törlésre kerül az egyik legkedveltebb Pay-Per-View?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az utóbbi években jól megfigyelhető tendencia a pay-per-view showk speciális mérkőzés típusainak háttérbe szorulása, a tavalyi TLC is már csak nyomokban tartalmazta a névadó meccseket. Ennek a legfőbb oka a WWE intenzív globális terjeszkedése (Anglia, Kína, arab térség, Ausztrália), a termékkel a legszélesebb közönség kört (minél alacsonyabb korhatárú besorolás) próbálják elérni és ezért kerülik az extrém szélsőségeket ez pedig magával vonja a „SuperShow”-k homogenizálódását.
  Ugyanakkor a filmipar már felismerte mekkora közönség igény van magasabb korhatár besorolású tartalmakra (Logan, Deadpool) amit egyre intenzívebben próbálnak kiaknázni. Bebizonyosodott ,hogy a nem öncélúan, jól elhelyezett és koncepcióba illeszkedő szélsőséges megjelenítésnek van helye. Növelni lehet vele egy történet mélységét és színesebbé tudja tenni azt.
  Véleményem szerint jót tenne a WWE-nek is, ha a túlduzzasztott számú pay-per-viewk közül bevállalna egy-egy PG besorolás nélkülit. Csak vissza kellene neki nyúlniuk az Attitude Era bevállalóságához (amikor egyeduralkodóvá váltak a piacon) és azt újra gondolniuk.

  Kedvelés

  1. Amit említettél a PG nélküli PPV-ről teljesen egyetértek.
   A TLC és a Hell in a Cell lehetne PG nélküli.Úgy gondolom több nézőt érdekelné!

   Kedvelés

 2. Nyílván, ami egy kicsit extrémebb a kelleténél azt törölni kell. Mostani Extreme Rulesra is pont annyi extreme meccs van csak, ami miatt nem lehet perelni a hazudozásért…

  Kedvelés

 3. hát végülis eltűnt az Eliminaton Chamber is.
  Lassan jön a Survivor Series utána a Summer Slam majd a WM. JÓ LESZ és helyette lesznek ilyen f*szom hülyeségek mint a a great American Bash meg a Vengeance vagy a Cyber Sunday
  meg a Breaking Point (amit szerettem)

  Kedvelés

 4. hát már Végülis az Eliminaton Chamber meccs is eltűnt Lassan jön a Summer Slam utána a Royal Rumble

  Kedvelés

   1. hát az az öv ami ellen Storwman megkapta a Táskát
    el tudnám képzelni ha nála maradna a legtovább a Táska.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s