Két WrestleMania-t kapunk 2020-ban?

Az utolsó No Holds Barred Wrestling Show adásának keretein belül Joseph Peisich egy igen érdekes témát hozott fel, méghozzá, hogy 2020-ban, egy éven belül 2 WrestleMania is megrendezésre kerülhet!

Elmondása szerint a WWE vezetőségének már komoly elképzelései vannak, és nem csak tervezgetésekről beszélhetünk. Igen, jól olvastátok – nagy esély van rá, hogy 2020-ban két WrestleMania-t is láthatunk.

A rendezés ahhoz lenne hasonló, amit idén a Royal Rumble gáláknál láthattunk – Royal Rumble 2018 & Greatest Royal Rumble 2018 egy éven belül.

Ugye az alapötlet ezzel lenne megegyező, így az egyik WrestleMania az Államokban kerülne megrendezésre, míg a a második az Államokon kívül. Tehát szóba jöhet Kanada, Szaúd-Arábia, Japán, London, India, és Párizs stb.

Előzetes hírek szerint az első, államokbeli WrestleMania a szokásos áprilisi dátum lenne, míg a második októberre esne.

 

9 című bejegyzés “Két WrestleMania-t kapunk 2020-ban?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem nem és nem…miért akarják pont a legnagyobb PPV-kkel eljátszani ezeket ? WrestleMania csak egy van egy évben és hetekkel előtte már lázban égnek a wrestling fanok (az adások minőségétől függetlenül is) és mind a szupersztárok is, a Mania feeling januárban kezdődik amikor meglátod a Rumble-n a logot és a Mania hétvégén éri el a maxot pénteken amikor beindulnak az események amikre hónapokat vártál.
  Engem már ez a Greatest Royal Rumble se hozott lázba olyan súlytalan volt az egész..akkor a világ legnagyobb színpadának a varázsát ami már 34 éve tart miért akarják megölni ?

  Kedvelés

 2. Nem nem és nem…miért akarják pont a legnagyobb PPV-kkel eljátszani ezeket ? WrestleMania csak egy van egy évben és hetekkel előtte már lázban égnek a wrestling fanok (az adások minőségétől függetlenül is) és mind a szupersztárok is, a Mania feeling januárban kezdődik amikor meglátod a Rumble-n a logot és a Mania hétvégén éri el a maxot pénteken amikor beindulnak az események amikre hónapokat vártál.
  Engem már ez a Greatest Royal Rumble se hozott lázba olyan súlytalan volt az egész..akkor a világ legnagyobb színpadának a varázsát ami már 34 éve tart miért akarják megölni ?

  Kedvelés

 3. Nem nem és nem…miért akarják pont a legnagyobb PPV-kkel eljátszani ezeket ? WrestleMania csak egy van egy évben és hetekkel előtte már lázban égnek a wrestling fanok (az adások minőségétől függetlenül is) és mind a szupersztárok is, a Mania feeling januárban kezdődik amikor meglátod a Rumble-n a logot és a Mania hétvégén éri el a maxot pénteken amikor beindulnak az események amikre hónapokat vártál.
  Engem már ez a Greatest Royal Rumble se hozott lázba olyan súlytalan volt az egész..akkor a világ legnagyobb színpadának a varázsát ami már 34 éve tart miért akarják megölni ?

  Kedvelés

 4. Nagyon nem kéne kettő :/
  Akkor elszállna a varázsa az egésznek és szerintem ezzel nem csak én vagyok így aki már hetekkel a WM előtt be van sózva. Hiába nem nagy eresztés a heti adások (öhm RAW) de a Mania az Mania lehet elé pakolni akár hány jelzőt ha valahol annyit olvasol hogy “…WrestleMania…” akkor egyből az április ugrik be és nem október se november.
  Nálam már ez a Greatest Royal Rumble se hozta azt amit a Rumble januárban. Na akkor egy Mania ?! Nem nem és nem, legyen meg az az érzés ami minden év elején elkezdődik és áprilisig tart.

  Kedvelés

  1. Pont ezaz hogy már annyi ember van meg annyi story kéne hogy még a jobbak se férnek fel a cardra és pont ezért ha nem csak a pénzhajhászás lesz a cél hanem a másikat is normálisan megcsinálják és nem ugyanazok meccsek lesznek mindkettőn csak más leosztásban akkor meg lehet próbálni max nem lesz több

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s