Braun Strowman félig már Universal Champion!?

Braun Strowman birtokolja a Money In The Bank táskát, ami egyidejűleg azt is jelenti, hogy bármikor beválthatja azt egy címmérkőzésre, mármint amikor Brock Lesanr is jelen lesz. Tehát az egyetlen kérdés ami nyitott maradt, mikor válthatja be a táskát.

Miközben az Extreme Rules történéseit boncolgatták a The Wrestling Observer Newsletter adásán felmerült Strowman helyzete is és úgy vélték, miszerint biztosra vehető Strowman lesz a következő Universal Champion. Egyszerűen elképezhetetlen, hogy elbukja a beváltást. Ez túl sokat ártana a karaktere hitelességének, amit a WWE egyszerűen nem engedhet meg magának.

“Braun Strowman birtokolja a Money In The Bank táskát és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy úgy intézze a szervezet, hogy elbukja a beváltást. Így szinte biztosra vehető hogy bajnok lesz, a kérdés csak az, hogy mikor.”

7 című bejegyzés “Braun Strowman félig már Universal Champion!?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sajnos ilyen idióta kreatívoknál sose mond hogy soha de tény hogy nagyon kijárna már neki az öv és ellene még romant is szívesen megnézném újra

  Kedvelik 1 személy

 2. khm corbin khmkhm…
  Tavaly is mindenki azt hitte, hogy corbin a következő bajnok, de tudjuk, hogy mi lett.
  Bár személy szerinte én is elképzelhetetlennek tartom, hogy ne váltsa címre a táskáját, hiszen braun már ígyis a raw top sztárja.
  De tavaly is elképzelhetetlennek tartottam, hogy corbin bukja a beváltást és mégis megtörtént, tehát semmit sem szabad kizárni.

  Kedvelés

 3. Egyszerűen elképzelhetetlen elbukja a beváltást kedves cikkíró remélem a cikkedet nem olvassa a kreatív csapat mert könnyen rácáfolnak erre. Nehéz lesz beváltani MITB mert lesnar olyan mint a héli üstökös 70 évente 1x felbukkan.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s