Egy teljes gála csak a Hölgyekkel?

Úgy tűnik, hogy mivel a hölgyek teljes mértékben kimaradtak a Szaúd-Arábiában megrendezett Greatest Royal Rumble gáláról, most nagy esély mutatkozik arra, hogy egy olyan gálát kaphatnak, amin csak ők vehetnek majd részt!

A Pro Wrestling Sheet  hozta le a hírt, melyben arról számoltak be, miszerint a WWE vezetősége ismét komoly elgondolkodott egy olyan gála megrendezésén, amelyen csak a női divízió tagjai szereplenének. Ha minden jól megy, akkor már az ősszel megkaphatjuk a gálát.

Egyelőre azt nem tudni, hogy az NXT hölgyei is esélyt kapnak-e a szereplésre, de feltétlen jó érzés tudni, hogy egy ilyen ötletet is megvitattak a felsőbb vezetés köreiben. De feltétlen ki kell emelnünk, hogy ez egy egyelőre csak egy felvetés és még semmi sincs kőbe vésve.

Áprilisban már pletyka szinten lehetett róla hallani, természetesen a Greatest Royal Rumble után, hogy a WWE elgondolkodott egy all-women’s pay-per-view-ről, amit az államokban rendeznének meg. Most pedig jó esély mutatkozik arra, hogy meg is kapjuk azt, főleg ha ennyi hónap elteltével és él még az ötlet.

13 című bejegyzés “Egy teljes gála csak a Hölgyekkel?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jobb a helyzet a nőknél, mint kb 6 éve, de a női roster közel felét még mindig a dívák teszik ki Liv Morgannek, Mandy Rosenak, Carmellanak, a hamarosan visszatérő Bella ikreknek vagy Kaitlynnek köszönhetően

  Kedvelés

  1. Ők is kellenek, ahogy férfiaknál is vannak direkt kinézetre szakosodott kollégák (na nem mintha a sima nők nem néznének ki kurva jól ott). khm Fandango és Tyler khm…

   Kedvelés

   1. azért mind Fandango,mint Tyler elég jó pankik,ha engedik őket. Legalábbis néha lehet látni tőlük dolgokat. A szerepük más dolog. De a csajok….

    Kedvelés

 2. Ez egy nagyszerű ötlet. A hölgy előadók inringet tekintve jól képzettek, már elnőtték a „díva” betegségeket. Bliss, Sharlotte, Becky, Bayley, Sasha bármikor jó meccseket tudnak összerakni, a tavalyi Survivor Series Bliss vs. Sharlotte vagy az Elimination of Chambers női mérkőzés egyik kedvenceim. A gyenge „csajosnak” szánt sztorik miatt általában lapos a körítés így sokszor érdektelenségbe fulladnak a feudok, ebből következik a képességeikhez képesti alulreprezentáltság. Nagyon kellene már nekik mindkét showra a régóta lebegtetett TT öv, hogy további téttel bíró rivalizálást tudjanak fojtatni ami köré jó sztorikat lehet építeni. Egy ilyen PPV lehetőséget biztosítana nekik, hogy megmutassák mi van bennük ez pedig mind a presztízsüket mind a rajongótáboruk méretét nagyban tudná javítani.

  Kedvelés

 3. Nemtudom, lehet ezzel kevesen vannak így, de engem sosem érdekelt annyira a női wrestling, mint a férfi.
  Nincs gond azzal, hogy terjeszkednek a csajok, de nekem ez mindig is az urak sportága marad, nem tud annyira lekötni egy női meccs, mint egy férfi, és őszintén szólva nem is igazán érdekel, a feudok sem hoznak annyira lázba.
  Persze akad kivétel ilyen volt pl az asuka vs charlotte, de átlagban egyáltalán nem hoznak lázba.
  Szóval felőlem kaphatnak külön ppv-t, lehet, hogy belenézek, de nem izgat különösebben.

  Kedvelik 1 személy

 4. Abból kiindulva hogy a young classicon miket alkottak múltkor meg valszeg majd most is szóval simán eltudom képzelni és legalább több idő lenne a main sztorikra mert nekik meg itt menne a történet

  Kedvelés

 5. Nekik már egy külön műsor kellene, mint az NXT, kapjanak 3 fajta övet ott is adják oda HHH-nak az irányítást és kapuni fogunk egy nagyon jó női pankrációt.

  Sajnos vagy nem sajnos túl sok időt vesznek el már a RAW-on is meg az SD-n is, sokszor nagyon hülyeségek miatt, konkértan a műsorok fele mindkét részen már az övék, mikor 3x kevesebben vannak mint a férfiak :/

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s