Mik Vince McMahon tervei Brock Lesnar

Brock Lesnar továbbra is a szervezet Universal Champion-je, de ezzel egyidejűleg megkezdte a visszatérést a UFC-be is. Most már csak azt kell kitalálniuk, hogy hogyan szabadítják meg attól a fránya címtől!

Vince McMahon azt szeretné elhitetni az emberekkel, hogy Brock Lesnar egyszerűen hátat fordított a WWE-nek és kisétál a címmel. A címet nem tudja elveszíteni, hiszen annak megvédésére senkit nem talál alkalmasnak a szervezetnél. Természetesen aki legyőzi csakis Babyface karakter lehet, hogyan aztán hatalmas szintet léphessen a szervezeten belüli ranglétrán.

Erre irányulnak az elsődleges tervek, miszerint Roman Reigns-t éljenezné a Barclays Center ha végre leszedi a címet Lesnar-ról. Bár sajnos a dolog már annyira elfajult, hogy Brock Lesnar népszerűsége sérült tőle leginkább, nem pedig Reigns malmára hajtotta a vizet.
A hírek szerint Vince továbbra is kézben tartja a gyeplőt, és minden a tervei szerint alakul. Lesnar szerződése augusztusig a WWE-hez köti őt, addig pedig Vince a főnöke. Így minden rajta múlik mit is akar valójában.

6 című bejegyzés “Mik Vince McMahon tervei Brock Lesnar” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Komolyan nem hiszem már el az öreget…..szerintem még a végrendeletében is romanre ha ott mindent……ez már nevetséges és nem fogja fel hogy ezzel még mindig az ellenkezőjét éri el mint amit akar….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s