5 szokatlan Tag-Team!

A WWE rosterének minősége, és összetétele rengeteg lehetőséget ad a kreatívok kezébe, így ezzel egyedülálló helyzetbe kerül a szervezet a világon.

Ha az attitude era-ig megyünk vissza, akkor már nagyon jól tudhatjuk, hogy a tag team divízió mindig is fontos szerepet játszott a WWE történelmében, főleg amikor a WCW elleni háborút vesszük figyelembe. Illetve most is rengeteg hangsúlyt fektetnek ezen részleg életben tartására, és felhozatalára.

A szervezet az illusztris történelme során hamar rájött, hogy a tag team részleg fontos részét képzi a szórakoztatásnak, amennyiben szeretnék a rajongókat hosszútávon magukhoz láncolni.

Sok esetben viszont a csapatok totális ellentétekből alakultak meg. Egyértelmű, ezek a párosok durva csapatot alkottak, és a totális zűrzavar ellenére egészen addig jutottak, hogy a rajongók éljenezték őket. Nézzünk pár ilyen csapatot, akik teljesen ellentétes sztárokból jöttek létre a WWE folyamán!

#5 ShowMiz

A legendás óriás remek partnerre talált az Awesome szupersztárban és ezzel egy időben rengeteg sikert értek el.

A Jeri-Show vége jelentette a ShowMiz kezdetét. A csapatot sokan a DX-hez hasonlították, hiszen az erő és a kreatívság duója egyesült bennük. Érdemes megjegyeznünk, hogy a Unified WWE Tag Team Championship-et pont Triple H és Shawn Michaels párosától nyerték el.

Hónapokig birtokolták a címeket, miközben a WrestleMania 26-on is sikeresen vették a kihívást John Morrison és R-Truth párosa ellen.

Sajnos ahogy az lenni szokott, amint a címeket elvesztették a csapat is egyből felbomlott. Show úgy érezte, hogy Miz volt az oka annak, hogy elvesztették a címeket.

#4 Hollywood Hulk Hogan & Edge

Na ezt a párost két külön generáció sztárja alkotta. Hulkamania a szervezet örökké való ikonja, akinek a hagyatéka majd a halála után is örökké élni fog a rajongók szívében.

Miközben Edge a lehetőségek embere volt. Hogan pedig, hát ő róla nem kell írnunk semmit. A páros 2002 júliusában kaparintotta meg a Tag Team címeket méghozzá a SmackDown műsorán Billy és Chuck ellen. Jó magam akkoriban kezdtem el a SmackDown nézni, mondanom sem kell majd bef***tam.

Sajnos az uralmuk nem tartott sokáig, egészen pontosan csak pár hétig, hiszen a következő pay-per-view alkalmával már meg is váltak a címektől.

Ez a generációk közti kis keverés egy igazi, egyszer az életben történet volt. Két történelmi figura, két különböző érából egy igazi nosztalgikus pillanatot teremtett számunkra. Edge nem mellesleg sokáig arról álmodott, hogy pankrátor lesz, amikor a kordon mellől figyelte, ahogyan a nagy Hulk Hogan a ringbe vonul, így az ő álma is valóra vált ezzel.

#3 CM Punk & Kofi Kingston

Punk az elvárt tiszteletet kiharcolta magának. Hosszú évek teltek el a távozása óta, de a rajongók még mindig bíznak benne, hogy valamikor visszatér, de még ennek ellenére is rengeteg emlékünk van a straight edge szupersztárról

Vegyünk mindjárt egy különös tag team-et, ahol a jelenlegi New Day taggal, Kofi Kingstonnal alkotott csapatot. A különböző karakterük ellenére hamar aranyra leltek.

Kofi egy igazi High-Flyer volt, aki élvezte az élet minden örömét. Ezzel szemben Punk pedig a Straight Edge élet stílust képviselte. Ez a különös páros több mint 2 hónapig birtokolta a tag team aranyakat akkoriban.

#2 The Rock n Sock connection

Az Attitude Era hihetetlen sikeres volt, hiszen ehhez rengeteg dolog hozzájárult – az egyik ilyen pont a The Rock n Sock connection volt. A szervezet főarcáért folyó harc hihetetlen magasságokban volt, amikor a kreatív csapat egy rendkívüli tag team ötlettel állt elő.

The People’s Champ és Mankind  egybeolvasztása minden elképzelést megdöntött. Ez a mestermű nem csak a sztorija miatt ragadta magával a nézőket, hiszen minden percére kíváncsiak voltak, hanem egyidejűleg az utolsó szeget is beverte a WCW koporsójába.

Az egész egy baráti kérdéssel kezdődött, amikor Mankind felajánlotta a Brahma Bull-nak, hogy alkossanak csapatot. The Rock erejének és Mankind komédiájának keveréke hamar Tag-Team címekhez vezette a párost. Egy olyan keverék, mai azért messze állt a tökéletességtől.

#1 Kane & Daniel Bryan

Az elmúlt idők egyik legviccesebb történése – mindkét sztár a tökéletességig eljátszotta a karaktert.

A Big Red Monster a kecskeszakállal társaságában rengeteg figyelmet kapott. Érdekes, hogy az egész azzal kezdődött, hogy AJ Lee a dühkitörésük kezelésre küldte őket Dr.Shelby-hez. Ahhoz a Dr.Shelby-hez, aki most Bayley-vel, és Sasha Banks-szel is foglalkozik.

Na de Dr.Shelby kezelése annyira sikeres volt, hogy a szervezet egyik legfurcsább tag team-jét sikerült megalapítania. Természetesen ehhez siker is társult, nem is kicsi.

Az ötlet, miszerint minden problémát meglehet oldani ölelkezéssel bevált, majd később tag team aranyat hozott a konyhára. Két teljesen különböző felfogás, mégis tökéletes párosítás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s