Ma Rusev napja van Knoxville-ben!

Kane-nek már most szava van Knoxville-ben. Hétvégén fontos kihívás előtt áll, hiszen megszerezheti a SmackDown Tag Team Titles-t az Extreme Rules-on, de biztosra vehető, hogy inkább a későbbi választásokat szeretné győztesen elhagyni.

Rusev rengeteg naptárat adott el amelyben mindegyik nap Rusev napját éljenzi, de ezzel immáron hivatalossá is vált. Knoxville jelenlegi polgármestere Tim Burchett azzal ajándékozta meg a bolgárt, hogy a mai napot hivatalosan is Rusev napjának nyilvánította.

Az átadást kisebb ceremónia övezte, hogy ténylegesen megünnepeljék Rusev napját, akit ezzel nem kis megtiszteltetés ért. Nem mellesleg Rusev a hétvégén nem kisebb csatában esz érdekelt, mint az AJ Styles elleni, a WWE Championship-rt folyó ütközetben.

2 című bejegyzés “Ma Rusev napja van Knoxville-ben!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mikor ez a Rusev Day elkezdődött,a fene se gondolta,hogy ekkora cheat lesz belőle. Azóta is lehet látni,hogy a közönség máshogy áll hozzá,és Rusev is egyre jobb és jobb lesz ezáltal. De az,hogy bajnok legyen most vasárnap,az elképzelhetetlen számomra. Gondolom csak letesztelik,hogy mire képes,ha a főövért mehet,és milyen reakciókat vált ki. Ha pedig beválik,később még az övé lehet az az öv,iszonyatosan megérdemelné!

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s