WWE Extreme Rules 2018. – Előzetes

Megérkeztünk a rengeteg párosítást tartalmazó PPV-hez, avagy utolsó gálánkhoz a SummerSlam előtt.

Az estén 12 küzdelmet láthatunk melyből kettő foglal helyet a felvezető műsorban, a többi már main card. Négy küzdelem kerül kikötéssel megrendezésre, valamint az összes bajnoki cím terítéken.


KICKOFF, felvezető show – hétfő éjjel, 01:00


The New Day vs. SAnitY (Tables Match) (Extreme Rules Kickoff)

Valószínűleg nagyon király küzdelmet tesznek le az asztalra a srácok, viszont én sajnálom hogy a felvezető műsorban kaptak helyet, de hát ez van. Ha győztesre kéne tippelni akkor a SAnitY-t mondanám, ugyanis eddig győzelemmel nem elég fényesek.


Sin Cara vs. Andrade “Cien” Almas (Kickoff Match)

Az első találkozójuk kiváló volt, reméljük itt sem okoznak csalódást.


MAIN SHOW – hétfő éjjel, 02:00


AJ STYLES (C) VS. RUSEV – WWE CHAMPIONSHIP

Styles megállíthatatlanul megy előre, s nincs ellenfele. Rusev sikeresen kvalifikálta magát – biztosítva magának ezzel egy címmérkőzést – azonban képes lesz-e azt győzelemre váltani? A jelenlegi állapotok szerint nem. Hiába a rendkívüli népszerűség, azért még is egy AJ Styles-szal áll szemben, valamint a WWE 2K19 arcával. Valószínűleg jó küzdelem lesz, viszont Styles győzelemmel. Rusev jövője pedig kérdéses lesz innentől, viszont azt jegyezzük meg hogy potenciális kihívó Styles számára és itt bizonyíthat, hogy alkalmas bajnoki futásra.


ROMAN REIGNS VS. BOBBY LASHLEY

Igazi nehézsúlyú összecsapás. Kikötést sokak hiányoltak, viszont véleményem szerint semmi szükség nincs rá. A két srác nemrég még egymás oldalán harcolt, aztán ez hamar megváltozott. Reigns megígérte, hogy legyőzi a Dominátort aztán következik Brock Lesnar!


BRAUN STROWMAN VS. KEVIN OWENS – STEEL CAGE MATCH

Váratlan viszály ami nagyon ínyenc lett. Mindkét srácot ismerjük, hogy mennyire is jót produkálnak. Mindketten ellenfél nélkül maradtak, így jött a párosítás. Az összecsapás egy acélketrecben lesz, vajon ki fogja előbb két vállra fektetni a másikat vagy inkább ki távozik előbb a ketrecből?!


BLUDGEON BROTHERS (C) VS. TEAM HELL NO – SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Kane visszatérése sokkolt mindenkit, de legalább pozitív irányba terelte Daniel Bryant. Normális tevékenység már számára nem jutott, ezért hozták a váratlant, az egykori bajnokok újra egy oldalon! Azonban a helyzetük nem túl rózsás.. Már most arról szólnak a hírek, hogy a SummerSlam-en egymás ellenfelei lesznek The Mizzel kiegészülve. Kíváncsian várom, hogy van-e ennek a felvetésnek valóságalapja.


DOLPH ZIGGLER (C) VS. SETH ROLLINS – INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP (30 PERCES IRON MAN MÉRKŐZÉS)

Az este legjobban várt összecsapása. Az biztos, hogy végig izgalomban lesz részünk – viszont ha a győztesről kell nyilatkoznom akkor azt mondom, hogy nem tudom. Mindkét srácnak szüksége van az övre jelenleg, mondjuk sokkal jobban Rollinsnak. Rengeteg kihívó vár rá, a hamarosan visszatérő Dean Ambrose is például. Viszont ne feledkezzünk meg Zigglerről sem, hisz kíváncsian várjuk hogy mikor fordít hátat neki jó barátja, Drew McIntyre akinek szintén fáj a foga a bajnoki címre.


JEFF HARDY (C) VS. SHINSUKE NAKAMURA – UNITED STATES CHAMPIONSHIP

Az este értelmetlen összecsapása. Ha a kész tényeket nézzük akkor Nakamurának vészesen kell a győzelem, ha nem akarják végleg eltemetni. Jeff helyzete pedig öv nélkül is sikeres.


ALEXA BLISS (C) VS. NIA JAX – RAW WOMEN’S CHAMPIONSHIP (EXTREME RULES MATCH)

Érdekes a helyzet, de nehéz is. Minden bizonnyal borul a papírforma és Bliss kisasszony újabb győzelmet zsebel be, már ha nem látunk egy DQ-t – hisz Ronda is jelen lesz az eseményen. A későbbiekről nincs semmiféle infó, de Rondát és Nia-t is győztesként kell kihozni ebből.


CARMELLA (C )VS. ASUKA – SMACKDOWN WOMEN’S CHAMPIONSHIP (ELLSWORTH A RING FÖLÉ LESZ FÜGGESZTVE)

Nincs mit írni erről, semmi extrát nem várok. Asuka teljesen ugyanaz, mint Nakamura – amikor felkerült a nagyok közé. Várakoztassák, de nem értem miért. Asukának kellene győznie, ám ne feledkezzünk meg Jamesről. Attól mert be lesz zárva a Shark Cage-be, simán beavatkozhat.


WOKEN MATT HARDY & BRAY WYATT (C) VS. THE B-TEAM – RAW TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Tényként közölhetjük, hogy Wyatték behúzzák a győzelmet. Emlékezzünk, hogy a kihívók hétről hétre verték oda-vissza a bajnokokat egyéni küzdelemben, tehát felesleges az aggodalom. Axel és Dallas pedig mehet oda ahonnan jött minden bizonnyal.


Finn Bálor vs. “Constable” Baron Corbin

Kész tragédia kettejük találkozója, de meg kell néznünk.. Bálor győzelmet vár a többség, mondjuk kell is. Amennyiben Bálor behúzza a győzelmet – ez lesz az első PPV-győzelme, ugyanis eddig csak a Démonnal tudott nyerni.


Ennyi lenne az Extreme Rules-Előzetesünk, reméljük tetszett! A holnapi nap folyamán érkezünk az élő közvetítés linkekkel melyeken élőben követhetik a gálát velünk együtt. Az azt következő napon (hétfőn) szokásosan érkezünk a gála teljes összefoglalójával, visszanézhető adásaival.

 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s