RAW Előzetes, július 16. – Az ultimátum következménye

Nagy napra ébredtünk, hisz egyszer s mindenkorra eldőlhet a Universal öv körüli kabaré.
24 órával az Extreme Rulest követően, immár minden az öt hét múlva esedékes SummerSlam körül forog.

Az új Tag-bajnokok

Curtis Axel és Bo Dallas csúcsra értek, köszönhetően a tegnap esti győzelmüknek. A B-Team továbbra is veretlen, de vajon meddig tarthat a lendületük? Hardy és Wyatt mellett, mostantól az Authors of Pain és a Revival is benyújthatja szándékát a trónra.

Hatalomátvétel

Bobby Lashley demoralizáló csapást mért a túlontúl is magabiztos Roman Reignsre, aki vereség kíséretében volt kénytelen távozni az Extreme Rulesról. Roman helyzete egykettőre bizonytalanná vált, hisz most már Lashleyvel is számolnia kell a címmeccs tekintetében. Lashley egyértelműsítette, hogy Lesnart akarja. Nyilván így van ezzel Roman is, kérdés mennyi esélye maradt rá azok után, hogy tisztán kapott ki a Dominatortól.

#AndStill

Alexa Bliss ismételten felülkerekedett az esélyeken, és megvédte a RAW Women’s övet a káoszba fulladt címmeccsen. Hogyan tovább? Ember Moon lép színre, vagy továbbra is Rousey Rousey és Nia Jax ostromolják majd a WWE önjelölt Istennőjét?

Keserédes befejezés

Hullámvasútszerű Ironman meccset vívott egymással Dolph Ziggler és Seth Rollins. Az Extreme Rules főeseményét 5:4 arányban nyerte a ShowOff, miután a hosszabbításban Drew McIntyre hatásosan terelte el az Architect figyelmét. Seth annyiban hagyja és új célokat tűz ki maga elé, vagy tovább üldözi az elveszített koronát? Ezzel egyidejűleg érdemes lesz odafigyelni Drewra, aki záros határidőn belül hátat fordíthat Zigglernek egy támadás következtében.

Lépéskényszer

Kurt Angle megelégelte Brock Lesnar nemtörődöm hozzáállását, és ultimátumot adott a bajnoknak. Választhat, miszerint ma éjjel megjelenik, vagy nem jelenik meg de elfogadja a következő címmeccs feltételeit. Ha egyik sem következik be, Angle meg fogja fosztani őt a címtől. Mit lép Lesnar és Heyman? Felbukkannak? Netán csak Heyman, Lesnar helyett is? Mennyiben befolyásolja Lesnar döntését az, hogy Bobby Lashley legyőzte Roman Reignst? Számos kérdés vár válaszra a világbajnoki címet illetően.

7 című bejegyzés “RAW Előzetes, július 16. – Az ultimátum következménye” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. hehehe ez nemigaz 😀
  Az ER-en még csak azt hittem, hogy az egész arra megy ki, hogy ő legyen nakamura következő kihívója de NEM.
  Ezek tényleg heelként hozták vissza ortront 😀 😀
  És végre nincs authority, nincs wyatt family, nincs semmi, ugyan az a heel lehet, aki egykoron volt.
  Nem hittem volna hogy valaha még megéljük ezt, azt hittem, hogy face szerepben fog nyugdíjba menni és többé semmi érdemlegeset nem építenek rá, hiszen már mindent elért, amit csak lehetett.
  Pedig még mindig “csak” 38 tehát…
  Még vígan lehetne rá építeni komolyabb történéseket, még többszörös bajnok is lehetne, bőven belefér, és talán ez a turn ezt is meghozza neki.
  Az utolsó bajnoki futása fájdalmasan gyenge volt, nem akarom, hogy egy ilyen futás legyen neki sz utolsó.

  Kedvelés

 2. amíg a raw hozta a szokásos kiszámítható és unalmas formáját addig a smackdown meg egy nagyon jó showt rakott össze

  Kedvelés

 3. Gusztustalan ,hogy amikor már az ember elhiszi ,hogy végre valakit nem etetnek meg Románnal ,hanem más kihívója is lehet Lesnarnak ,rögtön a képünkbe tolják ,hogy már pedig meg fogják vele etetni mindenképp..Ezért megérte Lashleynek visszajönni…

  Kedvelés

 4. Érdekes, de végső soron ennek a rawnak is nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
  Mindenesetre vince terve félig meddig sikerült, hiszen az emberek hosszú idő után ismét nemcsak, hogy kifütyülték brockot, de szó szerint könyörögtek, hogy anglenek, hogy vegye el tőle az övet.
  Habár erre rendesen közrejátszott heyman promoja, illetve a tény, hogy ismét nem jelent meg.
  Viszont üröm az örömben, hogy roman is ugyan úgy ki lett fütyülve.
  És az is kiderült, hogy lashley tegnapi győzelme voltaképpen jelentéktelen.
  Az egész csak arra kellett, hogy esélyesként menjen roman ellen jövőhéten, a meccsre, aminek tényleg lesz jelentősége.
  Mi is volt még, amit érdemes kiemelni…
  Jah igen bobby roode…
  Én nem értem.
  Mikor félbeszakította zigglert biztosra vettem, hogy becélozza az ic övet, de mivel a meccset bukta és nem sokkal később volt egy kisebb jelenete mojo-val, abből csak rosszul jöhet ki.
  Rosszabb esetben segít felfuttatni egy olyas valakit, akinek semmi tehetsége nincs, “jobb” esetben feudba kezd ugyanezzel a jelentéktelen valakivel és a végén legyőzi.
  Nemértem, neki is ez az utolsó futása, 40 felett van, minden egyes évét ki kellene használniuk, e helyett ezt csinálják vele.
  Vagy ha mindenáron arra akarják használni, hogy másokat futtassanak fel vele, akkor legalább olyasvalakiken használják, akikkel értelme is van.

  Kedvelés

 5. Lesnarral kíváncsi leszek mit kezdenek főleg hogy heyman már író is hátha legalább valami épkézláb övleadást csinálnak neki és remélem a tag részleggel kezdenek valamit mert kb vicc ami ott folyik illetve rollinst a main felé kéne lassan végre vezetni és jöhetne a drew vs ziggler az övért ahol nyerne drew de nagyon nagyon sokan vannak csak a levegőben pl. owens corbin elias revival….. stb

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s