Átrendeződnek a frontvonalak; RAW & SmackDown LIVE summa

Túl az Extreme Rules PPV megpróbáltatásain, kedvenc Szupersztárjaink már az öt hét múlva esedékes SummerSlamet helyezik célkeresztbe.

RAW

Kurt Angle-t láthatjuk és hallhatjuk a nyitányon, hisz egy fajsúlyos szituációról kell döntenie. Elmondja, hogy az ultimátum óta eltelt 24 órában semmilyen formában sem hallott Brock Lesnar felől, így nincs más választása, minthogy megfossza őt a Universal övtől.
Megérkezett Paul Heyman, ám szokásos felvezetőjét félbeszakította Angle. Nem volt kíváncsi a rizsára, pusztán arra, hogy itt van-e Brock. Ellenkező esetben; búcsút mondhat a világbajnoki címnek. Heyman bemerészkedett a kötelek közé, majd előadott egy szövevényes monológot, amellyel megpróbálta jószínben feltüntetni Lesnart, akinek Heyman állítása szerint az a legfőbb célja, hogy egyszerre legyen a UFC és a WWE világbajnoka. Paul emelett kihangsúlyozta, hogy a hiedelemmel ellentétben, Brock Lesnar nagyon is szeret a WWE-ben ténykedni, s a szervezet bajnokának lenni.
Kurt nem enyhült meg a hallotaktól. Brocknak nincs választása. Vagy kockára teszi a címet a SummerSlamen, vagy mostantól nem ő a flagship show bajnoka.
Mivel látta, hogy nem ér célt – Heyman beadta a derekát. A szavát adta, hogy Lesnar ott lesz a SummerSlamen és megvédi a Universal Heavyweight övet. A képviselő mostmár csak arra volt kíváncsi, hogy kit kíván Angle helyezni a szemközti sarokba.
Libasorban vonultak a Lesnarra éhes Szupersztárok. Elsőként Bobby Lashley, utána Drew McIntyre (nagy-nagy támogatást kapva a közönségtől), majd Seth Rollins, Elias, végül pedig Roman Reigns. Roman nem keresett mentségeket a PPV-n elszenvedett vereségre. Mindössze egyetlen meccset kért ma estére, hogy győzhessen.
Angle elhatározta magát, ennek értelmében két Triple Threat kerül majd megrendezésre. A győztesek szembenéznek egymással, méghozzá jövő héten, hogy eldőljön ki lesz Brock Lesnar ellenfele a SummerSlamen.

Az első meccs máris elstartolt, Reigns vs. McIntyre vs. Bálor felállásban. Bálor karnyújtásnyira volt a győzelemtől, de a Coup de Grace-t követően hiába próbálta kopogtatni Reignst – McIntyre kihúzta őt a ringből. A végjáték így kiélezett csatát hozott, Drew a Claymore-ral Bálort találta el, Roman kiosztotta a skótnak a Superman Punchot, majd spearelte a tudatán kívüli Bálort. PPV vereség ide vagy oda; Roman Reigns biztosította helyét a jövő heti összecsapásra!

Ronda Rousey ismételten pusztított, fittyet hányva az érvényben lévő felfüggesztésre. Alexa Bliss joggal remélhetett egy újabb, s egyben súlyosabb büntetést, mindazonáltal Kurt Angle csak minimális dorgálásban részesítette Rowdyt. És ami a legfontosabb, hogy RAW Women’s bajnoki címmeccset adott neki Bliss ellen a SummerSlamre.

Főesemény gyanánt a második Triple Threat ütközetet figyelhettük. A legnagyobb konzekvencia, hogy Seth Rollins jókor van a rossz helyen. Hiába közönségkedvenc, overebb mint valaha, nem rúghat labdába Reignsék mellett. Kiosztotta a Curb Stompot Eliasnak, de a kopogtatás közben Lashley mentette magának a partit. Különcsatájukból majdhogynem Seth jött ki jobban, ám Elias belerondított a képbe. Lashleynek elegendő ideje maradt mozgósítani az utolsó erőtartalékokat, amelyek győzelemhez segítették őt. Jövő héten tehát, visszavágózik Reignsszel. A tét nagyobb, mint az Extreme Ruleson. A győztes megváltja jegyét a SummerSlamre, ahol a Universal Heavyweight bajnok Brock Lesnar fog várni egyikükre.

SmackDown LIVE

Kellemes meglepetésként érhette a publikumot, hogy AJ Styles kontra Andrade “Cien” Almas csatát kaptak a hétre. A mexikói ugyan kapitulált a Calf Crusherben, de legalább megcsillogtathatta magát AJ ellen. A WWE öv egyelőre nem vonzott első számú kihívót a SummerSlamre, mindazonáltal Paige a jövő héten tesz pontot az ügy végére.

Kezdetét vette The Miz és Daniel Bryan feudja, mégpedig egy szertartással, amelyet Miz a Team Hell No- és DB karierjének a végére szentelt. Bryan támadott a szegmens végén, Miz azonban hamar kicsúszott a markából.
Becky Lynch újabb győzelmet aratott, ezután pedig ahogy arra számítani lehetett; kihívta Carmellát a SummerSlamre. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, ugyanis Paige döntésének értelmében, Beckynek először le kell győznie Carmellát jövő héten ahhoz, hogy a SummerSlamen címmeccset kapjon ellene.

Jeff Hardy élt a visszavágó lehetőségével, és bár megnehezítette Shinsuke Nakamura dolgát – Randy Orton gondoskodott róla, hogy a cím ne kerülhessen vissza Hardyhoz. Megtámadta a Swanton után pinnelő ex-bajnokot, majd kiadós verésben részesítette. Orton újfent kiszámíthatatlan és közveszélyes!!

Folytatás jövő héten, amikor is AJ Styles mellett Brock Lesnar is kihívót kap a SummerSlamre!

A SummerSlam PPV-t augusztus 19-én rendezik a brooklyni Barclays Centerben.

8 című bejegyzés “Átrendeződnek a frontvonalak; RAW & SmackDown LIVE summa” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ronda büntetése vicc. Eltiltás alatt kap egy hetet nehezen + címmeccs,”csak úgy”?
  Legalább Cien Almast láthattuk kicsit,mutatott is valamit. Azt a kötélbe vízszintesen kapaszkodó mozgását bírom, nem rossz, kicsit frusztráló az ellenfélnek…

  Kedvelés

 2. Meglepően szerintem két jó adást tettek le most a WWE-nél erre a hétre.

  Ha tényleg az egész UFC szereplés meg minden csak book a WWE részéről egyrészről zseniális, és egyben nagyon aljas húzás. Azért aljas, mert számomra már félő, hogy hiába kap ellenfelet Lesnar a SummerSlamre (jelenleg szerintem Lashleyt, mert hát az úgyse volt még) félek, hogy nyer és gyorsan hosszabbítanak vele és ismét lelép az övvel. REMÉLEM NEM ÍGY LESZ!
  Az első triple threat zseniális mérkőzés volt, nálam eddig az évben simán benne van top10-ben, Drew és Bálor nagyon jó volt a meccsben, kár, hogy továbbra is tömörülés van és nem lehetnek övközelben ők sem. Rollins nagy dobást ezzel le is söpörték az asztalról a nyárra szerintem vagy jön neki Ambrose vagy újabb címmeccs Ziggler ellen. Este mélypontja egyértelmű az volt mikor Mojo oltja már Roodet.

  Jött az SD, hát a Team Hell No ravatalozó, borzasztóan szórakoztató szegmens volt. Miz kezet fog a nézőkkel ezek a jó szegmensek mikor olyan emberek kapnak teret amiben a legjobbak. (Festival of the Friendship is ugyanez). Jó lenne jövőre egyik főszál lenne a Miz vs Bryan ez egy olyan sztori ami a mai napig iszonyatosan forró. Heel Orton, bevallom én alig bírtam nézni ahogy Hardy lyukas fülét cibálja, de ez a heat na ez ami Ortont élteti. Csak most ezt mire akarják kivezetni? Triple threat US övért vagy csak sima feud Jeff ellen, mert egyik se azaz igazi nagy fogás a számára jelenleg. Heel Orton vs Styles viszont óriási szólhatna. Remek két adás lett szerintem csak kár, hogy havonta max 1 héten van ilyen…

  Kedvelés

 3. Hát őszintén megmondva a két show közül nálam most a RAW volt erősebb. Ezzel a Lashley-Roman kihívói meccsel két dolgot tudok csak felhozni,hogy vagy Roman megy Lesnar ellen,vagy Triple Threat,majd jön Braun a meccs közben,és megeszi őket. Szegény Rollinsnak pedig igazán kijárt volna a győzelem,de hát nem ami kívánságaink szerint alakulnak a meccsek..sajnos. Andrede teljesítménye viszont kellemes csalódás, jól helyt állt,ami a későbbiekben kifizetődhet. Na de a lényeg,Randy heel😍😍😍 atyaisten,ha van heel szerep,akkor az neki áll jól,beteg,kiszámíthatatlan,veszélyes,idegbeteg állat,Jeffnek a fülét mikor tépni kezdte,azt hittem elhányom magam. Köszönjük Randy Orton heel karakterének visszahozatalát,az idei év legjobb döntése volt!!

  Kedvelés

 4. basszus, a heel randyt egyszerűen nem lehet nem imádni 😀
  Még ennyi év után is tud meglepetéseket okozni, a hideg kirázott, mikor le akarta tépni jeff fülét.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s