Hárman vágtak neki a kalandnak, de csak Carmella volt képes talpon maradni

Ha három, vagy két évvel ezelőtt ilyenkor leírja valaki, hogy 2018 nyarára már csak ő marad a “SAWFT”-ból, joggal nevethettünk volna teli torokból az állításon.

A 2015-ben berobbant SAWFT sokra volt hivatott, ám végül nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Enzo és Cass nem értek csúcsra az NXT-ben, és bár jó úton haladtak – a Main Rosteren sem voltak rá képesek. Felhívójuk Carmella-mentes volt. A srácok termelték ugyan a pénzt, de szép lassan minden megváltozott, ráadásul a lehető legrosszabb irányba. Miközben Carmella a SmackDown LIVE tagjaként kezdte mászni azt a bizonyos szamárlétrát, Enzo és Cass sikertelen kísérleteket tettek az áttörésre. Végül feloszlottak, majd ki-ki a maga módján araszolgatott a süllyesztőbe. Mára már egyikük sem tagja a szervezetnek, ellenben Carmellával, aki hathatós fejlődésének következtében először a történelem első női MITB-győztese lett, majd idén tavasszal a SmackDown LIVE ötödik bajnoka.

Feladatköréhez mérten kimondottan jól teljesít, és rászolgál a megszavazott bizalomra. Mondhatnánk, hogy kár Enzo-ért és Cassért, de ha csak a fele igaz a róluk és miértekről keringő mendemondáknak – inkább a ‘csak kibújt a szög a zsákból ‘ mondás bizonyul helytállónak.

Carmella nem felejtette el, hogy honnan indult, s végig szem előtt tartva a célt nem is képzelt többet abba, ami.

7 című bejegyzés “Hárman vágtak neki a kalandnak, de csak Carmella volt képes talpon maradni” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Carmella kb rúgni tud rendesen( majdnem superkick? 😀 ) ,meg van egy feladásos fogása,amit fél óra alatt be is fog. Szerintem Lana többet fejlődött ,mint ő. Legalábbis,amit láthatunk belőle, de nincsenek messze egymástól.

  Kedvelés

 2. Lehet hogy ezzel egyedul vagyok de engem carmella a regi aj lee re emlekeztet amikor meg nem volt diva bajnok ugyan ilyen idegesito volt de kesobb talan nem tulzas ha ezt mondom de a legjobb diva lett ez carmellaval valoszinuleg nem fog meg tortenni olyanok mellett mint pl sasha becky vagy bliss de egesz jo uton halad.

  Kedvelés

  1. Hát a személyiség egy dolog de sajnos carmella in-ringje a 0 felé mozog és hát nem úgy tűnik mintha tudna fejlődni….

   Kedvelés

 3. Azért Carmella tehetségesebb mint a WwE raW Woman Champion
  Úgyhogy azért ez nem igaz sokkal jobb Mint BLISS.

  Kedvelés

 4. pedig Carmella is tehetségtelen és borzalmasan idegesítő (nem azért mert jó heel lenne)
  persze őt mindenki szereti a háttérben szóval legalább jobb ember mint a másik kettő volt
  remélem fejlődik is ha már megszabadulni nem fogunk tőle

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s