Maradt-e esélye Seth Rollinsnak a SummerSlamre?

Az elmúlt napok tükrében jogosan merülhet fel a kérdés. Két főmeccs 48 óra leforgása alatt, több-kevesebb sikerrel. 5:4-es vereség Dolph Zigglertől, majd egy elszalasztott lehetőség a Universal övre. Nem állítjuk, hogy szertefoszlottak Seth Rollins SummerSlam-esélyei, mindenesetre nem túl rózsás a helyzet.

Kár volna érte ha leszorulna a kártyáról, hisz az elmúlt félév egyik legmeghatározóbb Szupersztárjáról beszélünk általa. Jelen pillanatban viszont nagyon is elképzelhető, hogy meccs nélkül marad. Legalábbis számottevő meccs nélkül.

Hogyan fordulhat ez elő?
Egyrészt mert Dean Ambrose még nem áll készen a visszatérésre. Ha így volna, őt már az Extreme Rules végén meghozzák Rollinsra. Másrészt, mert Drew McIntyre-t talán ráugrasztják Zigglerre egy midcard bajnoki futás fejében. Harmadrészt, mert ha az előbbi beigazolódik tényleg nem marad senki, akivel összecsaphatna, mint babyface.

McIntyre ellen éppenséggel volna értelme a dolognak. Van is bennük még egy nagy meccs PPV-formátumban, ráadásul Drew központi szerepet játszott abban, hogy Seth elveszítette az Ironman csatát. Esetleges ütközetükhöz mindenekelőtt arra van szükség, hogy McIntyre-t a main event felé tereljék a Ziggler elleni feud helyett, amely a midcard élére betonozná őt be. Zigglernek volna más opciója a SummerSlamre, mégpedig Finn Bálor személyében.

McIntyre vs. Rollins! Több, mint impozáns, nem utolsó sorban az egyik legnagyobb fegyvertény lehet nem címért zajló big match esetére a SmackDownnal szemben, amely a szóban forgó pozícióban The Miz kontra Daniel Bryan találkozót küldhet hadba a nyár legnagyobb eseményére.

A szóba jöhető karakterekkel nyilván lehetne játszani történet-kreálás tekintetében, de egy sebtében összerakott feudra aligha lesz hely a kártyán. Gondolok itt egy olyan sztorira, amelyben egy feltörekvő titán (mondjuk Chad Gable) csap össze Sethtel. Elias, Mahal, Jordan vagy épp Mojo ellen már láttuk őt, Roode meg súlytalanabb, mint valaha.

3 című bejegyzés “Maradt-e esélye Seth Rollinsnak a SummerSlamre?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Valami alibimeccset biztos, hogy kapni fog.
  Mondjuk drew is ilyen lenne, ha meg is kapja, az nyilván azért lesz, mert nincs más.
  Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb sztárja kihagyja az egyik legnagyobb ppv-t.
  Bármennyire is nem az ő éve ez a mostani, ez nem az ő hibája, bajnok híján midcardban kell tartaniuk.
  Igazából nemértem miért nem került át az sd-re, ott van egy wwe-öv és ott van egy aj styles, még belegondolni és félelmetes, hogy milyen feudot és meccseket tudtak volna ezek ketten összehozni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s