Charlotte – 45-ször kellett meztelenül hátraszaltóznom!

Charlotte Flair az egyik legkedveltebb hölgy pankrátor jelenleg az egész bizniszben. Annak ellenére, hogy jelenleg a műtétjéből lábadozik Charlotte továbbra sem marad tétlen!

Az ESPN nemrégiben negyedik alkalommal rendezte meg a Sports Humanitarian Awards-ot, ahol a WWE sztárja is tiszteletét tette. Természetesen Ric Flair lány a vörös szőnyegen jelent meg, ahol több kérdésre is szívesen választ adott.

A korábbi SmackDown Women’s Champion-nek a Instinct Culture riportere Denise Salcedo tehette fel a kérdéseit, ahol a karrierje mellett a nemrégiben megejtett ESPN Body Issue szereplése is szóba került.

Természetesen az interjú  során felmerült a kérdés, hogy milyen érzés is volt valójában meztelenül a kamerák elé állni. A válasz alkalmával Charlotte kitért arra a tényre is, miszerint 45 alkalommal kellett meztelenül végrehajtania a hátra szaltót, hiszen csak ezután sikerült tökéletesen elkapni a pillanatot, ami feltudtak használni a későbbiekben.

“45 alkalommal meztelenül hátraszaltózni eléggé kínos dolog. Olyan volt, mint életem legrosszabb rémálma. Tudod milyen érzés amikor felkelsz és elmész cipő nélkül a munkába? Ez meg olyan, hogy nem vettem volna fel a munkaruhám”

 

5 című bejegyzés “Charlotte – 45-ször kellett meztelenül hátraszaltóznom!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Attól függ,kinek mi a szép egy NŐI testben. Kidolgozott,izmos az tuti,de számomra túl gladiátor forma nő létére.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s