Batista egyedi autóval tisztelgett Eddie Guerrero előtt!

A szervezet korábbi WWE World Heavyweight Champion-ja Batista ennyi év után sem felejtette el a 2005 novemberében elhunyt barátját!

Batista most egy egyedileg átalakított 1964-es Chrysler Imperial-lal rótta le tiszteletét a korábbi tag team partnere, és a WWE Hall Of Fame tagja, Eddie Guerrero előtt.

Kétség sem fér hozzá, hogy Guerrero a valaha élt egyik legnagyobb pankrátor volt. A korábbi WWE Champion világszerte minden ember tiszteletét kivívta magának, hiszen birkózott a New Japan Pro Wrestling-ben (NJPW), az ECW-ben és a WCW-ben is mielőtt 2000-ben a WWE-hez került.

2002-ben ívelt felfelé a pályája, amikor sikert sikerre halmozott. Ez idő alatt elnyerte a WWE, Intercontinental, és a United States Title-t is. A halála pont egy Batista elleni sztori kellős közepén következett be, ami a World Heavyweight Championship-ért folyt a SmackDown-on.

Eddie-t 2005 November 13-án holtan találták a hotel szobájában, amelynek az oka szívelégtelenség volt. A Hall Of Fame beavatására 2006-ban került sor Chris Benoit, Rey Mysterio és Chavo Guerrero által.

4 című bejegyzés “Batista egyedi autóval tisztelgett Eddie Guerrero előtt!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s