Örömhír; visszatérnek a szokásos értelemben vett összefoglalók

Kisebb közérdekű közleménnyel zárjuk a hetet.

Keddtől visszatérnek a brandre osztott összefoglalók, amelyek helyén az elmúlt hetekben szimpla összegzéseket olvashattatok – több mint a semmi alapon.

Mindezt a kényszer szülte, ugyanis az életemben bekövetkezett változások a lehető legkevésbé sem tették lehetővé, hogy hétről-hétre elkészüljenek a megszokott összefoglalók, amelyek a rendelkezésemre állónál jóval több időt vettek volna igénybe. Tudom, s érzem, hogy szükség van rájuk, ennél fogva hoztam meg a szóban forgó döntést. Mindazonáltal, kiemelendő, hogy csak este kerülnek majd fel az oldalra. Annál hamarabb nem tudom garantálni.

RAW-összefoglaló, kedd 21:30-22:00 környékén.
SmackDown-összefoglaló, szerda 21:30-22:00 környékén

14 című bejegyzés “Örömhír; visszatérnek a szokásos értelemben vett összefoglalók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Miért jó, hogy van összefoglaló? Gondolom, akit érdekel, az megnézi az adást, akit meg nem, azt miért érdekelné?

  Kedvelés

 2. Sziasztok!

  Nagyjából 1,5-2 hónapja kezdtem újra követni a pankráció világát. Akkor hagytam abba, amikor megszűnt a Viasaton, szóval nagyon sok mindent kellett bepótolni, de végre eljutottam arra a pontra, hogy nagyrészt képben vagyok az aktuális történésekkel. Sajnálattal látom, hogy nem valami aktív, vagyis jobban mondva nincs már akkora tömegbázisa, mint régebben, ezért nehéz volt ismét nekivágni, mert a személyes ismeretségi köröm is elvesztette az érdeklődést a pro-wrestling iránt, de tényleg nagyon örülök, hogy van ez az oldal, (illetve a facebook) hiszen innen tájékozódtam a legtöbbet, miután vissza szerettem volna kerülni a körforgásba. Szóval csak szerettem volna köszönetet mondani és ez a bejegyzés most alkalmat adott rá. Jó újra itt lenni. 🙂

  Kedvelés

 3. Előre is köszönjük szépen a munkádat és a fáradozásodat!
  Az eddigieket pedig… szintén köszönjük, szinte mindig érdemes ellátogatni erre az oldalra. A hozzászólások is jók és a cikkek is.
  Respect!

  Kedvelés

 4. Nehogy már bejelentsd előre az időpontot, mintha kötelező lenne! A saját szabadidődet áldozod fel, hogy nekünk összefoglalókat írhass, majd akkor tedd ki, ha ráérsz és van kedved!

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s