RAW Előzetes, július 23. – Visszavágók estéje

Aligha lehet vitatni, hogy az előttünk álló három óra legnagyobb durranását a Reigns és Lashley között rendezendő visszavágó szolgáltatja. Tét a SummerSlam, azon belül is Brock Lesnar kihívásának joga.

Persze nem csak ennyiből áll majd a flagship show.

A történelmi bejelentés
A WWE előre tudatta, hogy Stephanie McMahon visszatér a tévés adásokra egy nagyszabású bejelentés kíséretében. Ezerrel folynak a találgatások, hogy mi is lesz ez. A pletykált női-érdekeltségű PPV? Tag Team bajnoki címek a női divízióknak? Kíváncsian várjuk, mindemellett továbbá azt is, hogy lesz-e pár keresetlen szava Angle-höz, aki az utóbbi időben többször is bizonytalan volt a fontos döntések pillanatában. Steph szempontjából nem egy megkérdőjelezhető ítélet született, bezárólag azzal, amelynek értelmében az eltiltott Ronda Rousey címmeccset kap a SummerSlamre.

Címmeccs reményében
Dolph Ziggler túlélte Seth Rollins csapásait, így még mindig a ShowOff-t jegyezhetjük Interkontinentális bajnokként. Múlt héten Bobby Roode-t győzte le, most pedig ő is kihívót kaphat a SummerSlamre. Na de vajon kivel találkozik majd? Bálorral? Netán meghúzzák a McIntyre elleni viszályát, amellyel Ziggler face turnt kapna?

Hatott a terápia
Sasha és Bayley heteken, sőt hónapokon át tartó kálváriája végül oda vezetett, hogy Banks beismerő vallomás gyanánt a szeretetéről biztosította barátnőjét. Bayley látszólag megenyhült, de mindez egyenlő lesz azzal, hogy megjavul a kapcsolatuk? Feudjuk elmaradását, sokan a vélt vagy valós Tag Team címek érkezésének számlájára írják.

A visszavágó
Curtis Axel és Bo Dallas alaposan megrengették a WWE Univerzumot győzelmükkel, amely Tag Team bajnoki regnálást eredményezett az Extreme Ruleson. 6:0-ás streakjük ma éjjel újfent veszélybe kerül, hisz visszavágót adnak a trónfosztott Deleters of Worldsnek. Vajon melyik csapat keveredik ki győztesen a csatából?

Mr Monster in the Bank
Kevin Owens métereket zuhant az ismeretlenbe, miután Braun Strowman jókorát taszított rajta a ketrec tetején. KO nyert, jobb híján ez a legnagyobb pozitívum a szemszögéből. Látunk-e visszavágót a SummerSlamen? Terítékre kerül-e Strowman táskája? Ma éjjel közelebb kerülhetünk a válaszokhoz.

Hogyan tovább, Seth?
Múlt héten elszalasztotta a kínálkozó lehetőséget, így momentán számottevő szerep nélkül tengődik a SummerSlam felé Seth Rollins. Milyen irányt vesz az utóbbi időszak egyik legmeghatározóbb RAW-sztárja? Gyarló módon reméljük, hogy Cincinatti népe visszatérést ünnepelhet majd..

Porszem a gépezetben
Alexa Blissnek minden a kezére játszott mostanság, de mégis főhet a feje, hisz meglehetősen szorult helyzetbe került. Ronda Rousey először a PPV-n, majd a RAW-n hányt fittyet az érvényben lévő eltiltásra, ám a súlyosabb szankció helyett – Angle végül címmeccsel jutalmazta őt. Lesz-e ehhez egy-két szava Stephanie-nak, vagy minden marad a tervezettnél?

Célállomás: SummerSlam!
Jön az Extreme Rules visszavágója, amelyhez egy-egy Triple Threat megnyerését követően jutottak el a srácok. Roman Reigns hamar túllendült a Lashleytől elszenvedett vereségen, s Bálort és McIntyre-t legyűrve biztosította helyét a ma esti ütközetben. Legyőzőjének sem volt könnyű dolga, tekintve, hogy Rollins és Elias komoly próbatétel elé állította őt. Reigns képes lesz kiköszörülni a csorbát, és megváltani a jegyét Lesnar ellen? Lashley igencsak kényelmes helyzetben van, hisz ha ki is kap ma – még mindig fel tud mutatni egy PPV-sikert Reignsszel szemben, ráadásul a koronázatlan Universal bajnokot nyomta le. Mi ez, ha nem világbajnoki címmeccset érő teljesítmény?

4 című bejegyzés “RAW Előzetes, július 23. – Visszavágók estéje” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon tetszett az adás rögtön ezzel kezdeném. Corbin ebben a szerepben sziporkázik és Owens is marha jó, ez a “kisfia álma” dumája hát marha jó volt. 😀 Ez a bárhogy veszít Strowman kikötés még lehetne valami okosat is kihozni belőle, egy biztos hatalmas vitát adna újra a fanok körében, hogyha mondjuk Strowman táskát veszít, de egyenlőre erre nem sok esélyt látok. Mojot nem hiszem el, de már látom előre, hogy SummerSlam preshown Roodet fogja megverni…. Sasháék hirtelen kibékülése hát nem tudom, ha itt nem jönnek a női tag team címek akkor megint csak fura döntés, hogy meddig húzzák még ezt a sztorit, de igazából akkora semmiben mozognak mindketten, hogy nem tudnak címmeccs közelbe kerülni, hogy már fáj… Nem tudom miért, de elkezdtem Romannek szurkolni ez lehet most azért is van már, mert számomra két borzasztó negatív karakter ellen van amúgy is feudban, de tegyük hozzá Lashley most marha jó volt igazából 1-1, még egy nagy meccs lehetne ebben a feudban mondjuk miután REIGNS MEGVERTE LESNART A SUMMERSLAMEN. Oh csak legyen így!

  Kedvelés

  1. Várjuk ki a végét…
   Reális lenne azt mondani, hogy reigns elveri lesnart, majd jön lashley mondván, hogy legyőzte őt az extreme rulesen, így mehetne tovább a feudjuk, immár az övért.
   Mindenki boldog lenne, lesnar mehetne ufczni, reigns “beteljesítette a sorsát”, visszakapjuk az övet, és mindenki mosolyog!
   Nade sokmindent láttunk már.
   Simán benne van a pakliban, hogy lesnar ismét címet véd, csak azért, hogy megtovább húzzák az emberek idegeit a fantombajnokkal.
   Viszont, ha ezt meglépik, akkor reignst eláshassák.
   Ha nem ő távozik bajnokként, akkor ő már egyszerűen nem lesz többé hiteles kihívó.
   és a táska….
   Bevallom owensnél sokkal jobb helyen lenne, de elenyésző az esély, hogy megkapja, és ha meg is kapja, egyáltalán nem biztos, hogy sikeresen váltaná be.

   A legrosszabb forgatókönyv:
   Owens megkapja a táskát, úgy oldják meg, hogy braun karaktere ne sérüljön.
   Owens bezavar a universal meccsbe, vált és brock marad a bajnok.

   Ezzel mégtovább tolnák a bajnok váltást, ráadásul a táskát is kivonnák a forgalomból, úgy, hogy braun karaktere ne sérüljön.
   De nagyon remélem, hogy nem így lesz.

   Kedvelés

 2. Felesleges ismét megrendezni az owens vs strowmant, szerencsétlen ko-t már ígyis rendesen megalázták.
  Értem, hogy strowmannak kell egy bokszzsák míg nem tud kin váltani, de könyörgöm, miért pont napjaink egyik legtehetségesebb előadóját kevin owenst kell neki odadobni?
  Kész vicc az egész, annyi jobber lenne a rawon, akikkel semmit nem lehet kezdeni, miértnem őket etetik meg strowmannel?
  Ott van mahal, mojo, vagy bárki, őket erre találták ki.
  A vicc meg az, hogy lehet, hogy strowman pillanatnyilag a raw legerősebb karaktere, de owens milliószor tehetségesebb nála… mindenben.
  Ezerszer jobb színész, és százezerszer élvezetesebb meccseket csinál, és ezt úgy mondom, hogy braun az egyik kedvencem.

  Kedvelés

  1. Nem ez a vicc hanem hogy ilyen karakterrel elhitetik ezek után hogy nem tudná kb félkézzel elvenni az övet lesnartól…..

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s