SmackDown LIVE Előzetes, július 24. – Célkereszt a világbajnok hátán

Egyre inkább látóterünkbe keveredik a nyár legnagyobb eseménye, amely a SmackDown harcállásait is összekuszálja.

Sokáig vártuk, hát most megkaptuk!
Idestova egy éve rimánkodtunk már azért, hogy Randy Ortont heelként láthassuk. A tizenháromszoros világbajnok pálfordulására az Extreme Ruleson került sor, méghozzá Jeff Hardy kárára. A múlt heti történéseket látva a PPV csak enyhe ízelítő volt. Orton kíméletlenül csapott le a címét visszaszerezni igyekvő Hardyra, akire csúnyán rájárt a rúd. Vissza tud-e vágni Jeff? Lesz-e ellenszere az egyre kiszámíthatatlanabb Viperával szemben? Kérdés továbbá, hogy ez az újkeletű viszály mennyiben befolyásolja majd Nakamurát, akinek egyelőre nem körvonalazódik más irány a címvédést illetően.

Tag Team Tournament
Megkezdődik a versenyfutás, méghozzá egy Bludgeon Brothers elleni címmeccs lehetőségéért. A SmackDown négy legjobb csapata száll harcba a jog kivívásáért egy tournament keretein belül. Melyikük lesz a szerencsés? A New Day? Uso-ék? A rég nem látott BAR? Netán a friss erővel rohamozó Sanity?!

Célt ér Becky Balboa?
Hiába a győzelmi széria, Beckynek a bajnokot is le kell győznie első körben ahhoz, hogy címmeccsben szerepelhessen a SummerSlamen. Carmella eddig sikeresen vette a legfőbb akadályokat, na de mi lesz a helyzet a legfőbb bajnokaspiránssal szemben? Továbbá, érdemes lehet Charlotte Flaire is figyelni, hisz az ötszörös bajnok mához egy hétre hivatalosan is tisztázott lesz a ringbeli visszatérésre. Triple Threat a láthatáron?

Revansra készen
Kezdetét vette Miz és Bryan feudja, amely múlt héten kisebb bunyóba torkollott. Miz egy megemlékezést tartott a Team Hell No és Daniel karrierjének befellegzésére, ám a YesMan túljárt az eszén és hátulról támadt rá. Miznek sikerült a menekvés, de vajon mindig ilyen szerencsés lesz?

Ki mehet Styles ellen?
Paige ígérete szerint, megtudjuk, ki lesz AJ Styles kihívója a SummerSlamen. AJ tavaly november óta regnál, és egyelőre senki sem volt képes megállítani őt. Vajon fordul a kocka? Kivel találkozik Brooklynban? Elérkezett Joe ideje?

2 című bejegyzés “SmackDown LIVE Előzetes, július 24. – Célkereszt a világbajnok hátán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Esküszöm jobban várom mint a rawot. 😀
  A heel orton tombol, kezdődik a miz-bryan feud, aj új kihívót kap, aki bárki lehet joe a legvalószínűbb, de akár orton is lehet, de az sem kizárt, hogy meglépik a váratlant és bedobják almast, el idolo szépen helytállt aj ellen múlthéten, én szívesen megnézném, mióta ms vega mellette van, én nem tudom megunni.
  Ráadásul egy tt torna is indul, ahol szintén bő a választék.
  Ellenben a rawal, ahol lashley és reins meccsén kívül semmi lényeges nem lesz.

  Kedvelés

 2. Egyértelműen Joenak kell mennie a SummerSlamre Aj ellen, és ott győzedelmeskednie felette. Ha mégsem igy lesz, akkor bedobhatnák Aleistert is meglepiként ha már dobbant az NXT-ből. (bár erre nem sok esély van)

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s