Roman Reigns lesz Brock Lesnar ellenfele a SummerSlam-en!

Az éjjeli vörös adáson vált hivatalossá.

Mint arról tudtunk: Roman Reigns és Bobby Lashley az éjjel egyéni küzdelmet vívott egymással, a tét pedig egy kihívói jog volt Brock Lesnar ellen a nyár legnagyobb eseményére.

Nem született meglepetés, a győzelmet Reigns zsebelte be.


Ezt követően hivatalossá vált kettejük csatája, immáron negyedjére. Két friss küzdelem is bennünk lehet, ugyanis a WrestleMania 34-en is egymás ellen csatáztak valamint ugyanebben a hónapban megrendezésre kerülő Greatest Royal Rumble-n is.

A két meccs eltért egymástól. A Mánián Lesnar nagy fölénnyel védett címet, a Rumble-n viszont egy furcsa(?) bírói döntés született aminek értelmében szintén címet védett a Fenevad. (erről bővebben itt olvashatsz)

Lesnar jövő héten visszatér a RAW-ra, hogy egy kis face-off-ot nyújtson SummerSlam ellenfelével – azonban szerintem itt nem ér véget a sztori. Lashley jövő héten szintén a publikum elé fog jönni ahol felvázolja, hogy ő már legyőzte Reignst az Extreme Rules-on és ő neki is annyi joga van benne lenni a meccsben, mint a Big Dognak.

Talán még egy csatát láthatunk ahol Lashley győz és így alakul ki egy Triple Threat. Bármi is történjen de minden hír és jel arról szól, hogy háromfős csatát láthatunk augusztus 19-én.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s