The Rock jelen lehet a jövő heti Raw adáson!

Nem csak, hogy a Raw jövő héten hétfőn Miamibe érkezik, de nagy esély mutatkozik rá, hogy mindenki kedvence, The Rock is szerephez juthat az este folyamán!

Ezen felül minden jel arra mutat, hogy zenei összecsapása lesz Elias ellen. Elias az elmúlt időszakban a közösségi médián több alkalommal párviadalra hívta ki The Rock, és meghívást intézett felé a jövő heti Raw adásra is, hogy összemérjék a tudásukat egy akusztikus csatában.

Joseph Peisecha No Holds Barred podcast-on pedig megerősítette, miszerint a WWE felvette a kapcsolatot Dwayne-nel, hogy lenne-e kedve szerepelni a Raw adásán és mivel Miami The Rock otthona, nagy az esély, hogy megjelenik a műsoron.

“A WWE felvette a kapcsolatot Dwayne Johnson-nal. Mivel a Raw Miamibe érkezik ne érjen majd senkit meglepetésként ha megjelenik a műsoron és Elias-szal fog együtt sétálni.”

Ez egy megerősítés arra, hogy valójában megpróbálják szerepeltetni a műsoron, de arról egyelőre semmilyen hírünk, hogy el is fogadta-e a meghívást.

2 című bejegyzés “The Rock jelen lehet a jövő heti Raw adáson!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. egyet tudok csak: A wc ülőke alatti nézettség javítása, mert ha megjelenik és fingik kettőt,az amcsik akkor is odalesznek érte.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s